AK PARTİ KOCAELİ GENEL SEÇİMLERİ YAKIN TAKİBE ALDI

Siyaset 13.11.2021 - 20:27, Güncelleme: 13.11.2021 - 20:27
 

AK PARTİ KOCAELİ GENEL SEÇİMLERİ YAKIN TAKİBE ALDI

KOCAELİ HABERİ
Bulgaristan’da yarın gerçekleşecek olan genel seçimleri, AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı yakın takibe aldı..  Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu bilgileri paylaştı; "Bulgaristan’da yarın gerçekleşecek seçimleri AK Parti olarak yakından takip ediyoruz. Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için Türkiye genelinde 19 ilde 126 sandık açılıyor. Açılan bu sandıkların 8’i ilimizde bulunuyor. Gebze (2), Çayırova, Darıca, Körfez, Derince, İzmit, Karamürsel ilçelerimizde Bulgaristan vatandaşlığı bulunan kardeşlerimiz oylarını kullanacak. Bulgaristan’da bulunan Türk ve Müslümanların ve ülkemizdeki Bulgaristan Türklerinin haklarının korunması ve savunulması ancak güçlü bir temsiliyetle olabilir. Biz de ilimizde bulunan bütün Bulgaristan Türklerine çağrıda bulunuyoruz. Oyunuzu kullanın ve etrafınızda bulunan kişileri de oy kullanması için teşvik edin. Bulgaristan’da Türk kökenli kardeşlerimizin haklarını da koruyacak bir Cumhurbaşkanı adayının olmasını ayrıca önemsiyoruz. Seçimlerin şimdiden Bulgaristan Cumhuriyetine, Bulgaristan halkına ve kardeşlerimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz."
KOCAELİ HABERİ

Bulgaristan’da yarın gerçekleşecek olan genel seçimleri, AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı yakın takibe aldı.. 

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu bilgileri paylaştı;
"Bulgaristan’da yarın gerçekleşecek seçimleri AK Parti olarak yakından takip ediyoruz. Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için Türkiye genelinde 19 ilde 126 sandık açılıyor. Açılan bu sandıkların 8’i ilimizde bulunuyor. Gebze (2), Çayırova, Darıca, Körfez, Derince, İzmit, Karamürsel ilçelerimizde Bulgaristan vatandaşlığı bulunan kardeşlerimiz oylarını kullanacak. Bulgaristan’da bulunan Türk ve Müslümanların ve ülkemizdeki Bulgaristan Türklerinin haklarının korunması ve savunulması ancak güçlü bir temsiliyetle olabilir. Biz de ilimizde bulunan bütün Bulgaristan Türklerine çağrıda bulunuyoruz. Oyunuzu kullanın ve etrafınızda bulunan kişileri de oy kullanması için teşvik edin. Bulgaristan’da Türk kökenli kardeşlerimizin haklarını da koruyacak bir Cumhurbaşkanı adayının olmasını ayrıca önemsiyoruz. Seçimlerin şimdiden Bulgaristan Cumhuriyetine, Bulgaristan halkına ve kardeşlerimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.