AK PARTİ GEBZE BUGÜN NOSTALJİ YAPTI

Siyaset 13.11.2021 - 17:42, Güncelleme: 13.11.2021 - 18:08
 

AK PARTİ GEBZE BUGÜN NOSTALJİ YAPTI

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Gebze ilçe Teşkilatı bugün gerçekleştirdiği bir etkinlikte geçmişten bugüne ilçe başkanları ile mahalle teşkilat başkanlarını sabah kahvaltısında buluşturdu.. AK Parti Gebze ilçe Başkanı Recep Kaya'nın talimatları doğrultusunda düzenlenen bu nostaljik buluşmaya Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, KBB Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir ve Geçmiş Dönem İlçe Başkanları Metin Gökçe, Yılmaz Bayram, Cemalettin Kaflı, Hasan Soba ve İrfan Yıldız'ın yanısıra eçmişten bugüne görev yapmış olan Mahalle Teşkilat Başkanları katılım sağladılar.. Eski Başkanlar bu nostaljik anlardan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek mevcut ilçe yönetimine teşekkerlerini dile getirdiler.. Gebze Belediye Meclis üyesi seçilen Hasan Soba ise duygularını sosyal medyadan şu sözlerle ifade etti; Ak Parti demek vefa demek ... Ak Parti demek hasbiliği şiar edinmek demek... Bu şiarla, birbirimize, partimize ve davamıza olan sevdamızla, dün olduğu gibi bugünde hepimizi bir çatı altında, bir masanın etrafında aynı samimiyet ve muhabbetle buluşturan Allah’a hamdolsun. İl Başkanımız Sn Mehmet Ellibeş, İlçe Başkanımız Sn Recep Kaya , İl Kadın Kolları Başkanımız Yasemin Özdemir , Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız, geçmiş dönem ilçe başkanlarımız ve mahalle başkanlarımızla güzel bir istişare kahvaltısında bir araya geldik. Bu güzel ve anlamlı günü gerçekleştiren başkanlarımıza ve katılımcı olan tüm emektar dava arkadaşı mahalle başkanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Adeta ailem gibi olan böylesi güzel ve büyük bir teşkilatın mensubu olmaktan gurur ve onur duyuyorum. Hep birlikte İlçemiz, İlimiz ve Türkiyemiz için yapacak çok hizmetimiz var. 2023 hedeflerimize ulaşmak ülkemizi ve partimizi kalkındırmak için durmak yok yola devam...
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Gebze ilçe Teşkilatı bugün gerçekleştirdiği bir etkinlikte geçmişten bugüne ilçe başkanları ile mahalle teşkilat başkanlarını sabah kahvaltısında buluşturdu..

AK Parti Gebze ilçe Başkanı Recep Kaya'nın talimatları doğrultusunda düzenlenen bu nostaljik buluşmaya Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, KBB Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir ve Geçmiş Dönem İlçe Başkanları Metin Gökçe, Yılmaz Bayram, Cemalettin Kaflı, Hasan Soba ve İrfan Yıldız'ın yanısıra eçmişten bugüne görev yapmış olan Mahalle Teşkilat Başkanları katılım sağladılar..

Eski Başkanlar bu nostaljik anlardan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek mevcut ilçe yönetimine teşekkerlerini dile getirdiler..

Gebze Belediye Meclis üyesi seçilen Hasan Soba ise duygularını sosyal medyadan şu sözlerle ifade etti;
Ak Parti demek vefa demek ...
Ak Parti demek hasbiliği şiar edinmek demek...
Bu şiarla, birbirimize, partimize ve davamıza olan sevdamızla, dün olduğu gibi bugünde hepimizi bir çatı altında, bir masanın etrafında aynı samimiyet ve muhabbetle buluşturan Allah’a hamdolsun.
İl Başkanımız Sn Mehmet Ellibeş, İlçe Başkanımız Sn Recep Kaya , İl Kadın Kolları Başkanımız Yasemin Özdemir , Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız, geçmiş dönem ilçe başkanlarımız ve mahalle başkanlarımızla güzel bir istişare kahvaltısında bir araya geldik.
Bu güzel ve anlamlı günü gerçekleştiren başkanlarımıza ve katılımcı olan tüm emektar dava arkadaşı mahalle başkanlarımıza şükranlarımı sunuyorum.
Adeta ailem gibi olan böylesi güzel ve büyük bir teşkilatın mensubu olmaktan gurur ve onur duyuyorum.
Hep birlikte İlçemiz, İlimiz ve Türkiyemiz için yapacak çok hizmetimiz var. 2023 hedeflerimize ulaşmak ülkemizi ve partimizi kalkındırmak için durmak yok yola devam...

Bir 9 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar, masa ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.