KİM BU AK PARTİ KOCAELİ VEKİLLİĞİNE HAZIRLANAN ÜST DÜZEY BÜROKRAT?

Siyaset 13.11.2021 - 11:19, Güncelleme: 13.11.2021 - 11:38
 

KİM BU AK PARTİ KOCAELİ VEKİLLİĞİNE HAZIRLANAN ÜST DÜZEY BÜROKRAT?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
2023 Genel Seçim takviminde geri sayım devam ederken, gönlünden milletvekilliği geçenlerde de gözle görülür derecede kıpırdanmalar oluştu. Siyasilerde bu kıpırdanmlara hareketliliğe dönüşürken, adaylık düşleyen bürokratlar ise zemin yoklamaya başladılar..  Siyasetçi namzetler arasında Ak Parti Kocaeli Milletvekili aday listesinin ilk 7 sırası içinde yer alabilmek için yarış ve rekabet bugünden yoğunlaşırken, Kocaeli'de görev yapan üst düzey bir  bürokratın da, Ak Parti kocaeli milletvekili adayı olabilmek için girişimleri olduğu konuşuluyor.. Ve kulisler şimdiden, kimilerine göre Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'ın da desteğini arkasına aldığı ve kimilerine göre ise alabileceği konuşulan bu bürokratın, parti içinden gelen siyasetçi adaylara rağmen milletvekili aday listesinde yer alıp almayacağını merak ediyor..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

2023 Genel Seçim takviminde geri sayım devam ederken, gönlünden milletvekilliği geçenlerde de gözle görülür derecede kıpırdanmalar oluştu. Siyasilerde bu kıpırdanmlara hareketliliğe dönüşürken, adaylık düşleyen bürokratlar ise zemin yoklamaya başladılar.. 

Siyasetçi namzetler arasında Ak Parti Kocaeli Milletvekili aday listesinin ilk 7 sırası içinde yer alabilmek için yarış ve rekabet bugünden yoğunlaşırken, Kocaeli'de görev yapan üst düzey bir  bürokratın da, Ak Parti kocaeli milletvekili adayı olabilmek için girişimleri olduğu konuşuluyor..

Ve kulisler şimdiden, kimilerine göre Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'ın da desteğini arkasına aldığı ve kimilerine göre ise alabileceği konuşulan bu bürokratın, parti içinden gelen siyasetçi adaylara rağmen milletvekili aday listesinde yer alıp almayacağını merak ediyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.