AK PARTİ DARICA'DA BUZLAR ERİDİ

Siyaset 13.11.2021 - 10:47, Güncelleme: 13.11.2021 - 10:58
 

AK PARTİ DARICA'DA BUZLAR ERİDİ

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Darıca siyaset kulislerinde Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay'ın arfasında buzlar olduğu konuşuluyordu. ilçe başkanı Av. Ufuk Acay ile Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık arasında buzların eridiğine dair fotoğraf karesi bu sabah Başkan Bıyık tarafından sosyal medyada paylaşıldı.. Muzaffer Bıyık, Başkan Acay ile birlikte yaptıkları sağlıklı yaşam yürüyüşünün fotoğraflarını sosyal medyadan "Hayırlı sabahlar Darıca’m… Yeni güne, ilçe başkanımız Ufuk Acay ve teşkilatımız ile birlikte gerçekleştirdiğimiz sağlıklı yaşam yürüyüşüyle başladık." sözleri ile paylaştı. Her iki başkanın keyifli oldukları fotoğraf karelerine yansıdı..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Darıca siyaset kulislerinde Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay'ın arfasında buzlar olduğu konuşuluyordu. ilçe başkanı Av. Ufuk Acay ile Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık arasında buzların eridiğine dair fotoğraf karesi bu sabah Başkan Bıyık tarafından sosyal medyada paylaşıldı..

Muzaffer Bıyık, Başkan Acay ile birlikte yaptıkları sağlıklı yaşam yürüyüşünün fotoğraflarını sosyal medyadan "Hayırlı sabahlar Darıca’m… Yeni güne, ilçe başkanımız Ufuk Acay ve teşkilatımız ile birlikte gerçekleştirdiğimiz sağlıklı yaşam yürüyüşüyle başladık." sözleri ile paylaştı. Her iki başkanın keyifli oldukları fotoğraf karelerine yansıdı..

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.