AK PARTİLİ BAKAN VARANK'I CHP'Lİ VEKİL TARHAN'DA DİNLEDİ

Güncel 12.11.2021 - 22:09, Güncelleme: 12.11.2021 - 22:09
 

AK PARTİLİ BAKAN VARANK'I CHP'Lİ VEKİL TARHAN'DA DİNLEDİ

KOCAELİ HABERİ
8. ARGE ve Tasarım Merkezleri İle Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Zirvesi, bugün Gebze Bilişim Vadisinde, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve çok sayıda milletveklili ve bürokratların katılımlarıyla gerçekleştirildi.. 8. ARGE ve Tasarım Merkezleri İle Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Zirvesine Ak Partili milletvekillerinin yanısıra CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan'ın da katılmış ve Bakan Varank'ın konuşmasını baştan sona dinlemiş olması dikkatlerden kaçmadı.. Bilişim Vadisi Kongre Merkezinde gerçekleşen programa; Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Vali Seddar Yavuz’un yanısıra, Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Cemil Yaman, Mehmet Akif Yılmaz, Tahsin Tarhan,  Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, Denizli Milletvekili Şahin Tin, Düzce Milletvekili Fahri Çakır, Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık,  Ankara Milletvekili Ayhan Altıntaş, Deniz Eğitim Öğretim ve Garnizon Komutanı Tümamiral Ayhan Gedik,  Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, TBMM Komisyon Başkanı Ziya Altunyaldız, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet Hasan Aslan, İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Aydınlı, Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak,  Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün, Vali Yardımcısı Yusuf Cıbır,  OSBÜK Başkanı Memiş Kütükçü, TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oğuz Doğan, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel sekreteri Mustafa Çöpoğlu, Bilişim Vadisi Genel Müdürü A. Serdar İbrahimcioğlu ve çok sayıda davetli katıldı.
KOCAELİ HABERİ

8. ARGE ve Tasarım Merkezleri İle Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Zirvesi, bugün Gebze Bilişim Vadisinde, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve çok sayıda milletveklili ve bürokratların katılımlarıyla gerçekleştirildi..

8. ARGE ve Tasarım Merkezleri İle Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Zirvesine Ak Partili milletvekillerinin yanısıra CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan'ın da katılmış ve Bakan Varank'ın konuşmasını baştan sona dinlemiş olması dikkatlerden kaçmadı..

Bilişim Vadisi Kongre Merkezinde gerçekleşen programa; Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Vali Seddar Yavuz’un yanısıra, Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Cemil Yaman, Mehmet Akif Yılmaz, Tahsin Tarhan,  Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, Denizli Milletvekili Şahin Tin, Düzce Milletvekili Fahri Çakır, Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık,  Ankara Milletvekili Ayhan Altıntaş, Deniz Eğitim Öğretim ve Garnizon Komutanı Tümamiral Ayhan Gedik,  Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, TBMM Komisyon Başkanı Ziya Altunyaldız, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet Hasan Aslan, İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Aydınlı, Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak,  Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün, Vali Yardımcısı Yusuf Cıbır,  OSBÜK Başkanı Memiş Kütükçü, TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oğuz Doğan, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel sekreteri Mustafa Çöpoğlu, Bilişim Vadisi Genel Müdürü A. Serdar İbrahimcioğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.