AK PARTİ SEÇİM İÇİN DÜĞMEYE BASTI

Siyaset 12.11.2021 - 09:22, Güncelleme: 12.11.2021 - 09:37
 

AK PARTİ SEÇİM İÇİN DÜĞMEYE BASTI

KOCAELİ HABERİ
Genel Seçimler 2023'de mi yoksa daha erken bir tarihte mi tartışmalrı devam edrekn Ak Parti Genel Merkezinin il ve ilçe teşkilatları düzeyinde seçim hazırlıkları için düğmeye bastığı görüldü.. AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer dün geldiği Kocaeli'de, Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in Başkanlığında Kocaeli Seçim işleri koordinasyon toplantısı düzenledi.. Ak Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, Gençlik KOlları Başkanı Baki Özdemir ve tüm Ak Parti  ilçe başkanklarının hazır bulunduğu toplantıya Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya'da, Ak Parti Gebze Seçim işleri Birim Başkanı Enes Yaylak ile birlikte katılım sağladı..
KOCAELİ HABERİ

Genel Seçimler 2023'de mi yoksa daha erken bir tarihte mi tartışmalrı devam edrekn Ak Parti Genel Merkezinin il ve ilçe teşkilatları düzeyinde seçim hazırlıkları için düğmeye bastığı görüldü..

AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer dün geldiği Kocaeli'de, Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in Başkanlığında Kocaeli Seçim işleri koordinasyon toplantısı düzenledi..

Ak Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, Gençlik KOlları Başkanı Baki Özdemir ve tüm Ak Parti  ilçe başkanklarının hazır bulunduğu toplantıya Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya'da, Ak Parti Gebze Seçim işleri Birim Başkanı Enes Yaylak ile birlikte katılım sağladı..

Bir 14 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 12 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.