Saadet Partisi'nden Erdoğan'a mesaj: 'Umut bitti!'

Siyaset 12.11.2021 - 00:28, Güncelleme: 12.11.2021 - 00:28
 

Saadet Partisi'nden Erdoğan'a mesaj: 'Umut bitti!'

kocaelihaberi
Milli Gazete'nin Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, AK Partiye yönelik 'Umut bitti mi, iktidar da biter…Umut bitti!' dedi Saadet Partisi'nin gazetesi Milli Gazete'nin Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün Temel Karamollaoğlu ile görüşmesinin ardından dikkat çeken bir mesaj paylaştı. Kurdaş, doların bugün 10 liraya yaklaşması sonrası “Dolar mı, dolmaz mı? Belirlenmiş her vakit dolar…Belirlenmiş her dönem biter... Umut bitti mi, iktidar da biter…Umut bitti!” dedi.
kocaelihaberi

Milli Gazete'nin Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, AK Partiye yönelik 'Umut bitti mi, iktidar da biter…Umut bitti!' dedi

Saadet Partisi'nin gazetesi Milli Gazete'nin Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün Temel Karamollaoğlu ile görüşmesinin ardından dikkat çeken bir mesaj paylaştı.

Kurdaş, doların bugün 10 liraya yaklaşması sonrası “Dolar mı, dolmaz mı? Belirlenmiş her vakit dolar…Belirlenmiş her dönem biter... Umut bitti mi, iktidar da biter…Umut bitti!” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.