VEKİL ZEYBEK DUYURDU; TBMM'de kabul edildi

Siyaset 11.11.2021 - 21:28, Güncelleme: 11.11.2021 - 21:28
 

VEKİL ZEYBEK DUYURDU; TBMM'de kabul edildi

KOCAELİ HABERİ
Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ve Katar Devleti Hükümeti arasında büyük çaplı operasyonların yerine getirilmesinde iş birliği konulu niyet mektubu TBMM'de oylanarak kabul edildi.. Ak Parti MKYK üyesi ve Kocaeli milletvekili Av. Emine Zeybek bu haberi "Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ve Katar Devleti Hükümeti arasında büyük çaplı operasyonların yerine getirilmesinde iş birliği konulu niyet mektubunun onaylanmasının uygun bulunduğuna dair 272 sıra sayılı kanun teklifi TBMM Genel Kurulu 'nda kabul edildi. Hayırlı uğurlu olsun." ifadeleri ile duyurdu..
KOCAELİ HABERİ

Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ve Katar Devleti Hükümeti arasında büyük çaplı operasyonların yerine getirilmesinde iş birliği konulu niyet mektubu TBMM'de oylanarak kabul edildi..

Ak Parti MKYK üyesi ve Kocaeli milletvekili Av. Emine Zeybek bu haberi "Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ve Katar Devleti Hükümeti arasında büyük çaplı operasyonların yerine getirilmesinde iş birliği konulu niyet mektubunun onaylanmasının uygun bulunduğuna dair 272 sıra sayılı kanun teklifi TBMM Genel Kurulu 'nda kabul edildi. Hayırlı uğurlu olsun." ifadeleri ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.