CİVELEK DE LÜTFÜ TÜRKKAN'DAN İSTİFA İSTEDİ

Siyaset 11.11.2021 - 07:53, Güncelleme: 11.11.2021 - 07:53
 

CİVELEK DE LÜTFÜ TÜRKKAN'DAN İSTİFA İSTEDİ

KOCAELİ HABERİ
Yeniden Refah Partisi Başiskele ilçe başkanı Tevfik Civelek, şehit ailelerini ziyaret etti. Yeniden Refah Partisi Başiskele ilçe gençlik kolları başkanı Ahmet Yavuz ve ilçe yönetimi ile birlikte ilçede bulunan şehit ailelerine ziyaret gerçekleştiren Civelek, ülkemiz ve milletimiz için canını feda eden şehitlerimizin aileleri bizlere emanettir dedi. Ziyareti sırasında konuşan Civelek; Geçtiğimiz günlerde Bingöl’de esnaf ziyareti sırasında yanına yaklaşan bir şehit yakınıyla yaşadığı diyalog sırasında, şehit yakınına küfürlü sözler sarf eden İyi Parti Kocaeli milletvekili Lütfü Türkkan, Türk milletine karşı saygısızlık yapmıştır dedi. Yaşadığı olay sonrasında grup başkanvekilliğinden istifa etmesi yetmez diyen Civelek, vakit kaybetmeden milletvekilliğinden de istifa etmesi gerekir ifadelerini kullandı. Milletimizin şehidine ve onların ailesine saygısı olmayan bir kişinin milletvekilliği makamını işgal etmemesi gerekir diyen Yeniden Refah Partisi Başiskele ilçe başkanı Tevfik Civelek, Yeniden Refah Partisi olarak bizler şehit ailelerimizin her daim ve her zaman yanlarındayız diyerek sözlerini noktaladı.
KOCAELİ HABERİ

Yeniden Refah Partisi Başiskele ilçe başkanı Tevfik Civelek, şehit ailelerini ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi Başiskele ilçe gençlik kolları başkanı Ahmet Yavuz ve ilçe yönetimi ile birlikte ilçede bulunan şehit ailelerine ziyaret gerçekleştiren Civelek, ülkemiz ve milletimiz için canını feda eden şehitlerimizin aileleri bizlere emanettir dedi.

Ziyareti sırasında konuşan Civelek; Geçtiğimiz günlerde Bingöl’de esnaf ziyareti sırasında yanına yaklaşan bir şehit yakınıyla yaşadığı diyalog sırasında, şehit yakınına küfürlü sözler sarf eden İyi Parti Kocaeli milletvekili Lütfü Türkkan, Türk milletine karşı saygısızlık yapmıştır dedi.

Yaşadığı olay sonrasında grup başkanvekilliğinden istifa etmesi yetmez diyen Civelek, vakit kaybetmeden milletvekilliğinden de istifa etmesi gerekir ifadelerini kullandı.
Milletimizin şehidine ve onların ailesine saygısı olmayan bir kişinin milletvekilliği makamını işgal etmemesi gerekir diyen Yeniden Refah Partisi Başiskele ilçe başkanı Tevfik Civelek, Yeniden Refah Partisi olarak bizler şehit ailelerimizin her daim ve her zaman yanlarındayız diyerek sözlerini noktaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.