MUSTAFA KEMAL ATATÜRK İÇİN GEBZELİ BAŞKANLAR NE DEDİLER?

Dünya 10.11.2021 - 09:58, Güncelleme: 10.11.2021 - 10:28
 

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK İÇİN GEBZELİ BAŞKANLAR NE DEDİLER?

KOCAELİ HABERİ
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 83. yılında saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz. Atatürk'ün ölüm yıldönümü dolayısı ile Türkiye genelinde tüm siyasi parti genel başkanları tarafından anma mesajları yayınlandı.. Mustafa Kemal Atatürk için Gebze'deki siyasi parti ilçe başkanları da sosyal medya sayfalarından aşağıdaki mesajları paylaştılar..  Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya; "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 83. yıl dönümünde Saygı ve rahmetle anıyorum." Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan; "Eğer Tarihin Bir Yüreği Olsaydı Kesinlikle, Mustafa Kemal Atatürk'ü Kıskanırdı. Saygı ve Rahmetle" İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü; "Türk milletinin fikrine, kalbine ve ruhuna işlenen mavi gözlü bozkurtumuzu sevgi, saygı ve minnetle anıyorum...Aşkla Çarpan Kalbimsin" MHP Gebze Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir; "Türk milletinin Başbuğu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü Ebediyete intikalinin 83. Yılında Rahmet ve minnet ile anıyoruz.." DEVA Parti Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş; Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 83. yıldönümünde rahmet ve minnetle anıyorum…"
KOCAELİ HABERİ

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 83. yılında saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz. Atatürk'ün ölüm yıldönümü dolayısı ile Türkiye genelinde tüm siyasi parti genel başkanları tarafından anma mesajları yayınlandı..

Mustafa Kemal Atatürk için Gebze'deki siyasi parti ilçe başkanları da sosyal medya sayfalarından aşağıdaki mesajları paylaştılar.. 

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya;
"Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 83. yıl dönümünde Saygı ve rahmetle anıyorum."

Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan;
"Eğer Tarihin Bir Yüreği Olsaydı Kesinlikle, Mustafa Kemal Atatürk'ü Kıskanırdı. Saygı ve Rahmetle"

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü;
"Türk milletinin fikrine, kalbine ve ruhuna işlenen mavi gözlü bozkurtumuzu sevgi, saygı ve minnetle anıyorum...Aşkla Çarpan Kalbimsin"

MHP Gebze Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir;
"Türk milletinin Başbuğu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü Ebediyete intikalinin 83. Yılında Rahmet ve minnet ile anıyoruz.."

DEVA Parti Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş;
Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 83. yıldönümünde rahmet ve minnetle anıyorum…"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.