KÖKSAL TATOĞLU'NDAN CENGİZ YUCAK'A ZİYARET

Siyaset 09.11.2021 - 10:59, Güncelleme: 09.11.2021 - 10:59
 

KÖKSAL TATOĞLU'NDAN CENGİZ YUCAK'A ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
Gebze Bölgesi iş ve siyaset dünyasının tanınmış isimlerinden birisi olan Ak Parti Gebze İlçe Başkan vekili ve Gebze Ticaret Odası eski yönetim kurulu üyesi Köksal Tatoğlu, Kocaelihaberi.com'a bir ziyaret gerçekleştirdi.. Genel Yayın Koordinatörümüz Cengiz Yucak ile Gebze Bölgesi ve Kocaeli siyaseti ve iş dünyasını kapsayan kapsamlı bir sohbet gerçekleştiren Köksal Tatoğlu "Bu kent bizlerin yaşam alanımız, doyduğumuz ve nefes aldığımız bir yer. Dolayısı ile bu kentte yaşayan herkes kendileri için olduğu kadar bu kent için de bir şeyler yapmalı ki; kentimiz daha da güzelleşsin ve daha da yaşanabilir bir kent olsun." dedi.. Gebze'nin ayrıca önemine dikkat çeken Köksal Tatoğlu "Kocaeli kendisi için en önemli ilçe olan Gebze'nin hakkını her anlamda ve her alanda teslim etmelidir ki, hem kendisi rahat etsin hem de Gebze'de yaşayanlar" dedi.. Cengiz Yucak bu nazik ziyaret ve Kocaeli üzerine değerli fikirleri için iş ve siyaset insanı Köksal Tatoğlu'na teşekkür etti..  
KOCAELİ HABERİ

Gebze Bölgesi iş ve siyaset dünyasının tanınmış isimlerinden birisi olan Ak Parti Gebze İlçe Başkan vekili ve Gebze Ticaret Odası eski yönetim kurulu üyesi Köksal Tatoğlu, Kocaelihaberi.com'a bir ziyaret gerçekleştirdi..

Genel Yayın Koordinatörümüz Cengiz Yucak ile Gebze Bölgesi ve Kocaeli siyaseti ve iş dünyasını kapsayan kapsamlı bir sohbet gerçekleştiren Köksal Tatoğlu "Bu kent bizlerin yaşam alanımız, doyduğumuz ve nefes aldığımız bir yer. Dolayısı ile bu kentte yaşayan herkes kendileri için olduğu kadar bu kent için de bir şeyler yapmalı ki; kentimiz daha da güzelleşsin ve daha da yaşanabilir bir kent olsun." dedi..

Gebze'nin ayrıca önemine dikkat çeken Köksal Tatoğlu "Kocaeli kendisi için en önemli ilçe olan Gebze'nin hakkını her anlamda ve her alanda teslim etmelidir ki, hem kendisi rahat etsin hem de Gebze'de yaşayanlar" dedi..

Cengiz Yucak bu nazik ziyaret ve Kocaeli üzerine değerli fikirleri için iş ve siyaset insanı Köksal Tatoğlu'na teşekkür etti..  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.