LÜTFÜ TÜRKKAN'A BİR FIRÇA DA GEBZE'DEN

Siyaset 08.11.2021 - 14:34, Güncelleme: 08.11.2021 - 14:34
 

LÜTFÜ TÜRKKAN'A BİR FIRÇA DA GEBZE'DEN

KOCAELİ HABERİ
Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkan yardımcısı Yaşar Birgül Lütfü Türkan hakkında açıklamada bulundu. İŞTE O AÇIKLAMA METNİ; "Hangi siyasi oluşum içinde gerçekleşirse gerçekleşsin, hangi siyasi bu terbiyesizliği yaparsa yapsın asla tasvip edilmeyecek olan bu olayı en sert şekilde kınıyoruz. Bu olay Lütfü Türkan’ının ilk vukuatı değil kısa zaman önce arazı olayları yüzünden korumalar tarafından gazeteci tartaklanması arakasından siyasi ömrünü Milletinin ve Ülkesinin kalkınması için harcayan seksenli yıllardan itibaren ağır sanayi hamlesi başlatan Milli Görüşün Rahmetli Lideri Prof.Dr. Necmettin Erbakan’a boş tarlalara temel attı diyerek pot kırması unutulmazken. İster provokasyon olsun ister anlık gelişen bir olay olsun Şehit yakınının bacısına küfretmesi asla geçiştirilemez. Özelliklede kutsalımız olan şehitlerimiz konusunda toplumun beklediği tepkiyi veremeyenler toplum nezdinde elbet cezalandırılacaktır. Ülke için elle tutulur projeleri olmayanların, siyaseti gerginlikler üzerinden yürütüp toplumu kutuplaştırmaları normal. Onlar için normal olan bu durum, ülke içinse büyük tehlike. Bu gerginliklerin dışında, ayrım yapmadan milletimiz için projeler üreten Yeniden Refah Partisi var"  
KOCAELİ HABERİ

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkan yardımcısı Yaşar Birgül Lütfü Türkan hakkında açıklamada bulundu.

İŞTE O AÇIKLAMA METNİ;

"Hangi siyasi oluşum içinde gerçekleşirse gerçekleşsin, hangi siyasi bu terbiyesizliği yaparsa yapsın asla tasvip edilmeyecek olan bu olayı en sert şekilde kınıyoruz. Bu olay Lütfü Türkan’ının ilk vukuatı değil kısa zaman önce arazı olayları yüzünden korumalar tarafından gazeteci tartaklanması arakasından siyasi ömrünü Milletinin ve Ülkesinin kalkınması için harcayan seksenli yıllardan itibaren ağır sanayi hamlesi başlatan Milli Görüşün Rahmetli Lideri Prof.Dr. Necmettin Erbakan’a boş tarlalara temel attı diyerek pot kırması unutulmazken. İster provokasyon olsun ister anlık gelişen bir olay olsun Şehit yakınının bacısına küfretmesi asla geçiştirilemez. Özelliklede kutsalımız olan şehitlerimiz konusunda toplumun beklediği tepkiyi veremeyenler toplum nezdinde elbet cezalandırılacaktır. Ülke için elle tutulur projeleri olmayanların, siyaseti gerginlikler üzerinden yürütüp toplumu kutuplaştırmaları normal. Onlar için normal olan bu durum, ülke içinse büyük tehlike. Bu gerginliklerin dışında, ayrım yapmadan milletimiz için projeler üreten Yeniden Refah Partisi var"

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.