GEBZE// İşin özü aşkla dağıtmak

İlçeler 06.11.2021 - 12:59, Güncelleme: 06.11.2021 - 12:59
 

GEBZE// İşin özü aşkla dağıtmak

KOCAELİ HABERİ
Gebze Adem yavuz Mahallesi Muhtarı Ekrem Usanmaz mahallesinde hayırseverlerin desteği ile yaptığı ihtiyaç sahibi insanlara gıda yardımı faaliyetini sosyal medyadan "Değerli Gebze Adem yavuz Mahallesi Sakinlerimiz Dostlarımız Destek olmamız Gereken Ailelerimize ve Bazen de ikramda Bulunduğumuz Ailelerimize (350-Poşet 10.Kğ) olmak şartıyla Patateslerimizi teslim ettik Desteklerinden Dolayı Çay-Gep plastik Atık Firmamıza yürekten teşekkür ediyorum Rabbim Yardımlarınızı-Hayırlarınızı Kabul etsin inşallah. Araç Desteğinde Bulunan Değerli Oğlum Çağlar Poşetleme ve Dağıtımda Desteği olan Babam annem eşim Ayrica muhtarlikta çalışan Emine Çelebi Azalarim imam Dinler.Guven Aslan.Zeynep.Pehlivan. Naci Kilic. kardeşlerime . yürekten teşekkür ediyorum Cansınız" mesajı ile duyurdu.. Biz de sevgi ve özveri ile yapılan bu yardım çalışmasına "İşin özü aşkla dağıtmak" manşeti atmayı uygun bulduk..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Adem yavuz Mahallesi Muhtarı Ekrem Usanmaz mahallesinde hayırseverlerin desteği ile yaptığı ihtiyaç sahibi insanlara gıda yardımı faaliyetini sosyal medyadan "Değerli Gebze Adem yavuz Mahallesi Sakinlerimiz Dostlarımız Destek olmamız Gereken Ailelerimize ve Bazen de ikramda Bulunduğumuz Ailelerimize (350-Poşet 10.Kğ) olmak şartıyla Patateslerimizi teslim ettik Desteklerinden Dolayı Çay-Gep plastik Atık Firmamıza yürekten teşekkür ediyorum Rabbim Yardımlarınızı-Hayırlarınızı Kabul etsin inşallah. Araç Desteğinde Bulunan Değerli Oğlum Çağlar Poşetleme ve Dağıtımda Desteği olan Babam annem eşim Ayrica muhtarlikta çalışan Emine Çelebi Azalarim imam Dinler.Guven Aslan.Zeynep.Pehlivan. Naci Kilic. kardeşlerime . yürekten teşekkür ediyorum Cansınız" mesajı ile duyurdu..

Biz de sevgi ve özveri ile yapılan bu yardım çalışmasına "İşin özü aşkla dağıtmak" manşeti atmayı uygun bulduk..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.