CHP'Lİ MECLİS ÜYESİ ARSLAN'DAN KBB VE GEBZE BELEDİYESİNE ŞOK SUÇLAMA

İlçeler 05.11.2021 - 10:38, Güncelleme: 05.11.2021 - 10:38
 

CHP'Lİ MECLİS ÜYESİ ARSLAN'DAN KBB VE GEBZE BELEDİYESİNE ŞOK SUÇLAMA

KOCAELİ HABERİ
CHP Gebze Belediye Meclis üyes, Saide Arslan facebook sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada Kocaeli Büyükşehir ve Gebze Belediyeleriniİ Pelitli ve Balçık mahallelerindeki tarıma dönük mera alanlarını yapılaşma yolu ile ranta açmakla itham etti.. İŞTE O AÇIKLAMA "Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin yeni Gebze planı devrede. Gebze ve Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanlarının Sessiz Devrimi şimdi köylerde..Köylerde yapılan plan revizyonu ile köy gelişme alanları genişletilerek mutlak tarım alanları köy gelişme alanına dahil edilerek tarım arazilerinin yapılaşmasının önü açılıyor. Balçık'ta ,Pelitli'de mera alanlarının yok edilmesine sessiz kalanlar, umarım köylerdeki bu yeni seneryoya sezsiz kalmazlar. Zira beyfendiler rantın devrimini yaparken sessizlikten yararlanıyorlar."
KOCAELİ HABERİ

CHP Gebze Belediye Meclis üyes, Saide Arslan facebook sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada Kocaeli Büyükşehir ve Gebze Belediyeleriniİ Pelitli ve Balçık mahallelerindeki tarıma dönük mera alanlarını yapılaşma yolu ile ranta açmakla itham etti..

İŞTE O AÇIKLAMA

"Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin yeni Gebze planı devrede. Gebze ve Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanlarının Sessiz Devrimi şimdi köylerde..Köylerde yapılan plan revizyonu ile köy gelişme alanları genişletilerek mutlak tarım alanları köy gelişme alanına dahil edilerek tarım arazilerinin yapılaşmasının önü açılıyor. Balçık'ta ,Pelitli'de mera alanlarının yok edilmesine sessiz kalanlar, umarım köylerdeki bu yeni seneryoya sezsiz kalmazlar. Zira beyfendiler rantın devrimini yaparken sessizlikten yararlanıyorlar."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.