GEBZELİ OTOBÜSCÜLER GTO'YA GİTTİ

İlçeler 05.11.2021 - 06:42, Güncelleme: 05.11.2021 - 06:42
 

GEBZELİ OTOBÜSCÜLER GTO'YA GİTTİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze Şehirlerarası Otobüs Terminali Derneğinin yeni Başkanı Özgür Büyükkaya ve yönetim kurulu üyeleri dün topluca Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler'i ziyaret ederek sorunları hakkında karşılıklı istişarelerde bulundular.. GTO Yönetim Kurulu üyesi Mikdat Aydın ile birlikte Gebzeli şehirlerarası otobüs işletmecilerini dinleyen Başkan Çiler ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada "Gebze Şehirlerarası Otobüs Terminali Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Büyükkaya ve yönetim kurulu üyelerinin Odamızı ziyaretinde; trafik, bölgemizin ulaşım ağı ve bu anlamda iyileştirilmesi gereken konular ile ilgili taleplerini ilgili makamlara iletmek üzere değerlendirdik. Çalışmalarında başarılar dileriz." ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Şehirlerarası Otobüs Terminali Derneğinin yeni Başkanı Özgür Büyükkaya ve yönetim kurulu üyeleri dün topluca Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler'i ziyaret ederek sorunları hakkında karşılıklı istişarelerde bulundular..

GTO Yönetim Kurulu üyesi Mikdat Aydın ile birlikte Gebzeli şehirlerarası otobüs işletmecilerini dinleyen Başkan Çiler ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada "Gebze Şehirlerarası Otobüs Terminali Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Büyükkaya ve yönetim kurulu üyelerinin Odamızı ziyaretinde; trafik, bölgemizin ulaşım ağı ve bu anlamda iyileştirilmesi gereken konular ile ilgili taleplerini ilgili makamlara iletmek üzere değerlendirdik. Çalışmalarında başarılar dileriz." ifadelerine yer verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.