Bosna Hersek Kocaeli Fahri Konsolosu Topaloğlu'ndan Bakan Akar'a ziyaret

Siyaset 05.11.2021 - 06:13, Güncelleme: 05.11.2021 - 06:29
 

Bosna Hersek Kocaeli Fahri Konsolosu Topaloğlu'ndan Bakan Akar'a ziyaret

KOCAELİ HABERİ
Bosna Hersek Kocaeli ili Fahri Konsolosu, Uluslararası Saraybosna üniversitesi Vakıf Başkanı ve uzun yıllardır Gebze Belediyesine de Çevre Temizlik Hizmeti veren Evra Group Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Topaloğlu dün Milli Savunma Bakanı Hulisi Akar'ı makamında ziyaret etti.. Topaloğlu ziyaret sonrası sosyal medyadan yaptığı paylaşımda bu ziyaret için "Milli Savunma Bakanımız Sayın Hulusi Akar’ın bugünkü nazik kabulü için şükranlarımı sunuyorum. Sohbet sırasında Bosnak Hersek’i değerlendirme fırsatı da bulduk. Öncesinde bizi ağırlayan Pendikli arkadaşımız Bakanımızın Danışmanı Ekrem Okutan'a da ayrıca teşekkür ederim." açıklamasında bulundu..   Milli Savunma Bakanımız Sayın Hulusi Akar’ın bugünkü nazik kabulü için şükranlarımı sunuyorum. Sohbet sırasında Bosnak Hersek’i değerlendirme fırsatı da bulduk. Öncesinde bizi ağırlayan Pendikli arkadaşımız Bakanımızın Danışmanı Ekrem Okutan'a da ayrıca teşekkür ederim. pic.twitter.com/gdZSce3ifI— Hasan TOPALOĞLU (@H_TOPALOGLU_) November 4, 2021
KOCAELİ HABERİ

Bosna Hersek Kocaeli ili Fahri Konsolosu, Uluslararası Saraybosna üniversitesi Vakıf Başkanı ve uzun yıllardır Gebze Belediyesine de Çevre Temizlik Hizmeti veren Evra Group Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Topaloğlu dün Milli Savunma Bakanı Hulisi Akar'ı makamında ziyaret etti..

Topaloğlu ziyaret sonrası sosyal medyadan yaptığı paylaşımda bu ziyaret için "Milli Savunma Bakanımız Sayın Hulusi Akar’ın bugünkü nazik kabulü için şükranlarımı sunuyorum. Sohbet sırasında Bosnak Hersek’i değerlendirme fırsatı da bulduk. Öncesinde bizi ağırlayan Pendikli arkadaşımız Bakanımızın Danışmanı Ekrem Okutan'a da ayrıca teşekkür ederim." açıklamasında bulundu..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.