YAŞAR ÇAKMAK ADAYLIĞA BİR ADIM DAHA YAKLAŞTI

Siyaset 04.11.2021 - 16:54, Güncelleme: 04.11.2021 - 17:25
 

YAŞAR ÇAKMAK ADAYLIĞA BİR ADIM DAHA YAKLAŞTI

KOCAELİ HABERİ
2023 Genel seçimlerinde Ak Parti Kocaeli Milletvekili adayı olabilmek için yoğun bir çaba harcayıp olağanüstü bir ziyaretler zinciri performansı sergileyen Gebze Belediye Meclis üyesi ve KBB Başkan vekili Yaşar Çakamk bugün hedefine bir adım daha yaklaştı.. Reis Recep Tayyip Erdoğan'dan sonra Ak Parti içinde ki en güçlü isimlerden birisi olan Ak Parti Genel Başkan vekili Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım'ın bugünkü Kocaeli programına dahil olan Yaşar Çakmak o anların fotoğraflarını sosyal medyadan "Son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın muhterem eşi Semiha Yıldırım Hanımefendinin himayelerinde, '81 İl, 81 Anaokulu' projesi kapsamında #Başiskele ilçemize yapılan Pakize Şirin Şen Kızılay Anaokulu’nun açılış programına katıldık" ifadeleri ile paylaştı.. Yaşar Çakmak'ın üst perdeden olan bu paylaşımı siyaset kulislerinde "Okul arkadaşı olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı TTahir Büyükakın'ın desteğini arkasına alan Yaşar çakmak bugün milletvekili adaylığına bir adım daha yaklaştı" şeklinde yorumlandı..
KOCAELİ HABERİ

2023 Genel seçimlerinde Ak Parti Kocaeli Milletvekili adayı olabilmek için yoğun bir çaba harcayıp olağanüstü bir ziyaretler zinciri performansı sergileyen Gebze Belediye Meclis üyesi ve KBB Başkan vekili Yaşar Çakamk bugün hedefine bir adım daha yaklaştı..

Reis Recep Tayyip Erdoğan'dan sonra Ak Parti içinde ki en güçlü isimlerden birisi olan Ak Parti Genel Başkan vekili Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım'ın bugünkü Kocaeli programına dahil olan Yaşar Çakmak o anların fotoğraflarını sosyal medyadan "Son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın muhterem eşi Semiha Yıldırım Hanımefendinin himayelerinde, '81 İl, 81 Anaokulu' projesi kapsamında #Başiskele ilçemize yapılan Pakize Şirin Şen Kızılay Anaokulu’nun açılış programına katıldık" ifadeleri ile paylaştı..

Yaşar Çakmak'ın üst perdeden olan bu paylaşımı siyaset kulislerinde "Okul arkadaşı olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı TTahir Büyükakın'ın desteğini arkasına alan Yaşar çakmak bugün milletvekili adaylığına bir adım daha yaklaştı" şeklinde yorumlandı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.