GEBZE'NİN ACİLCİLERİ İŞ BAŞINDA

İlçeler 04.11.2021 - 02:46, Güncelleme: 04.11.2021 - 02:46
 

GEBZE'NİN ACİLCİLERİ İŞ BAŞINDA

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 19 Nisan 2020 tarihinde Gebze Belediyesi Arama Kurtarma Ekibinin (GEAK) kurulduğunu duyurmuştu.. Başkan Büyükgöz, Gebze Belediyesi Mevlana Kapalı Pazar Kompleksi içerisinde yer alan Gebze Ara Kurtarma (GEAK) deposunda incelemelerde bulunduktan sonra "Gebze Belediyemizin kurmuş olduğu arama kurtarma ekibi GEAK'ın malzeme deposundayız. Profesyonel manada eğitimini alarak kurulan 30 kişilik bir arama kurtarma ekibini devreye aldık. Olası bir afet anında arama kurtarmaya dönük ne kadar ihtiyaç varsa karşılanacağı bir ekibimiz var. İnşallah ihtiyaç olmaz ve o günleri yaşamayız. Temennimiz bu yönde. İhtiyaç halinde ekibimiz Gebze'mizin hizmetinde olacaktır" açıklamasını yapmıştı.. Ve dün Gebze Belediyesinden sahada pratik yaparak eğitim alan GEK için "GEAK ekibimiz AFAD'dan aldığı akreditasyon eğitimlerine devam ediyor." açıklaması geldi..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 19 Nisan 2020 tarihinde Gebze Belediyesi Arama Kurtarma Ekibinin (GEAK) kurulduğunu duyurmuştu..

Başkan Büyükgöz, Gebze Belediyesi Mevlana Kapalı Pazar Kompleksi içerisinde yer alan Gebze Ara Kurtarma (GEAK) deposunda incelemelerde bulunduktan sonra "Gebze Belediyemizin kurmuş olduğu arama kurtarma ekibi GEAK'ın malzeme deposundayız. Profesyonel manada eğitimini alarak kurulan 30 kişilik bir arama kurtarma ekibini devreye aldık. Olası bir afet anında arama kurtarmaya dönük ne kadar ihtiyaç varsa karşılanacağı bir ekibimiz var. İnşallah ihtiyaç olmaz ve o günleri yaşamayız. Temennimiz bu yönde. İhtiyaç halinde ekibimiz Gebze'mizin hizmetinde olacaktır" açıklamasını yapmıştı..

Ve dün Gebze Belediyesinden sahada pratik yaparak eğitim alan GEK için "GEAK ekibimiz AFAD'dan aldığı akreditasyon eğitimlerine devam ediyor." açıklaması geldi..

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.