AK PARTİ GEBZE'DE ÇAY BAHANE SOHBET ŞAHANE

Siyaset 03.11.2021 - 16:39, Güncelleme: 03.11.2021 - 16:39
 

AK PARTİ GEBZE'DE ÇAY BAHANE SOHBET ŞAHANE

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze'nin bugünkü nöbetçi ilçe yönetim kurulu üyesi İlçe Başkan vekili Raif Öztürk idi.. Gebze'de efendi kişiliği ve sohbetinin tatlılığı ile bilinen Raif Öztürk sosyal medyadan "Çay var dedik İlçe başkanım Recep Kaya teşkilat başkanım mustafa Ünal yöneticimiz elif merve alpdoğan öztürk’e icabetlekinden dolayı teşekkür ederim" paylaşımını yaptıktan sonra ziyaretçi akınına uğradı.. Ve tabi ki her ziyaretçi kendisine "Çay bahane sizinle sohbet şahane" demeyi ihmal etmediler..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze'nin bugünkü nöbetçi ilçe yönetim kurulu üyesi İlçe Başkan vekili Raif Öztürk idi..

Gebze'de efendi kişiliği ve sohbetinin tatlılığı ile bilinen Raif Öztürk sosyal medyadan "Çay var dedik İlçe başkanım Recep Kaya teşkilat başkanım mustafa Ünal yöneticimiz elif merve alpdoğan öztürk’e icabetlekinden dolayı teşekkür ederim" paylaşımını yaptıktan sonra ziyaretçi akınına uğradı..

Ve tabi ki her ziyaretçi kendisine "Çay bahane sizinle sohbet şahane" demeyi ihmal etmediler..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.