TURAN'DAN DİYANET, ATATÜRK VE ANITKABİR'E ALINMAYAN GAZETECİLER AÇIKLAMASI

Siyaset 03.11.2021 - 06:25, Güncelleme: 03.11.2021 - 06:25
 

TURAN'DAN DİYANET, ATATÜRK VE ANITKABİR'E ALINMAYAN GAZETECİLER AÇIKLAMASI

kocaelihaberi
 AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, TBMM’de basın toplantısı düzenledi. Turan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda bazı yayın organlarının Anıtkabir’e alınmamasına ilişkin gelen soruya, “Kimsenin Anıtkabir’e girememiş olması kabul edilemez. Şimdiye kadar bir usul işlemi var. Testtir, pandemidir ihmalden kaynaklı sıkıntı olmuş” yanıtı verdi. 'İHMALDEN KAYNAKLI SIKINTI OLMUŞ' 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda bazı yayın organlarının Anıtkabir’e alınmamasına ilişkin gelen soruya Turan, “Basın özgürlüğünü sonuna kadar savunmak benim de AK Parti’nin de görevidir. Kimsenin Anıtkabir’e girememiş olması kabul edilemez. Şimdiye kadar bir usul işlemi var. Testtir, pandemidir ihmalden kaynaklı sıkıntı olmuş” yanıtı verdi. 'CUMHURİYETİN OLDUĞU YERDE ATATÜRK OLMAZ MI?' Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 29 Ekim’de Atatürk’ü anmaması yönündeki soru üzerine de Turan, “Bazı kurumlar siyasi kürsülerin konusu olmaması lazım. Biz polemik yapalım ama bu kurumların kavgasını kürsüde yapmayalım. Sayın Diyanet İşleri Başkanı’nın hem yazılı hem sözlü açıklamalar var. Atatürk ismini geçiriyor. Cumhuriyetin olduğu yerde Atatürk olmaz mı” dedi.
kocaelihaberi

 AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, TBMM’de basın toplantısı düzenledi.

Turan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda bazı yayın organlarının Anıtkabir’e alınmamasına ilişkin gelen soruya, “Kimsenin Anıtkabir’e girememiş olması kabul edilemez. Şimdiye kadar bir usul işlemi var. Testtir, pandemidir ihmalden kaynaklı sıkıntı olmuş” yanıtı verdi.

'İHMALDEN KAYNAKLI SIKINTI OLMUŞ'

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda bazı yayın organlarının Anıtkabir’e alınmamasına ilişkin gelen soruya Turan, “Basın özgürlüğünü sonuna kadar savunmak benim de AK Parti’nin de görevidir. Kimsenin Anıtkabir’e girememiş olması kabul edilemez. Şimdiye kadar bir usul işlemi var. Testtir, pandemidir ihmalden kaynaklı sıkıntı olmuş” yanıtı verdi.

'CUMHURİYETİN OLDUĞU YERDE ATATÜRK OLMAZ MI?'

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 29 Ekim’de Atatürk’ü anmaması yönündeki soru üzerine de Turan, “Bazı kurumlar siyasi kürsülerin konusu olmaması lazım. Biz polemik yapalım ama bu kurumların kavgasını kürsüde yapmayalım. Sayın Diyanet İşleri Başkanı’nın hem yazılı hem sözlü açıklamalar var. Atatürk ismini geçiriyor. Cumhuriyetin olduğu yerde Atatürk olmaz mı” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.