KOMŞUDA DURUM ÇOK KÖTÜ BİZ DE İYİ DEĞİLİZ!

Dünya 03.11.2021 - 05:04, Güncelleme: 03.11.2021 - 05:04
 

KOMŞUDA DURUM ÇOK KÖTÜ BİZ DE İYİ DEĞİLİZ!

KOCAELİ HABERİ
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bir hafta içerisinde vaka sayısının en fazla arttığı iller arasında Yalova ilk sırayı aldı. Bakan Koca, illere göre haftalık vaka sayısı haritasını sosyal medya hesabından paylaştı. Koca, paylaşımında "16-22 Ekim arasında vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre EN ÇOK ARTAN 10 İLİMİZ: Yalova, Tunceli, Edirne, Balıkesir, Çanakkale, Tekirdağ, Kocaeli, Amasya, Osmaniye, Kırşehir" diyerek uyardı. Bakan Koca'nın yaptığı açıklamada Yalova bir hafta içinde en çok vaka sayısı artan şehirler arasında yer aldı. Kentte, 9-15 Ekim'de tarihleri arasında, 100 binde 258,65 olan oran, 16-22 Ekim arasında 387,97'ye yükseldi.  
KOCAELİ HABERİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bir hafta içerisinde vaka sayısının en fazla arttığı iller arasında Yalova ilk sırayı aldı.

Bakan Koca, illere göre haftalık vaka sayısı haritasını sosyal medya hesabından paylaştı. Koca, paylaşımında "16-22 Ekim arasında vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre EN ÇOK ARTAN 10 İLİMİZ: Yalova, Tunceli, Edirne, Balıkesir, Çanakkale, Tekirdağ, Kocaeli, Amasya, Osmaniye, Kırşehir" diyerek uyardı.

Bakan Koca'nın yaptığı açıklamada Yalova bir hafta içinde en çok vaka sayısı artan şehirler arasında yer aldı. Kentte, 9-15 Ekim'de tarihleri arasında, 100 binde 258,65 olan oran, 16-22 Ekim arasında 387,97'ye yükseldi.
Resim

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.