CHP KOCAELİ'YE AKŞAM YEMEĞİNİ KİM ISMARLADI?

Siyaset 02.11.2021 - 20:35, Güncelleme: 02.11.2021 - 20:35
 

CHP KOCAELİ'YE AKŞAM YEMEĞİNİ KİM ISMARLADI?

KOCAELİ HABERİ
Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Örgütü, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında gerçekleşen partinin Türkiye Büyük Millet Meclisi Grup Toplantısı’na katılmak için Ankara’ya çıkarma yaptı. CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı başkanlığındaki Kocaeli heyetini Ankara'da TBMM Başkanvekili CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ve CHP Parti Meclisi (PM) üyesi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan karşılayıp ağırladı.. Kemal Kılıçdaroğlu'nu dinlemek üzere TBMM'de Grup Toplantısı'na katılan CHP Kocaeli heyeti daha sonra Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar ve Tahsin Tarhan tarafından Meclis lokantasında misafir edilerek, topluca akşam yemeği yediler.. CHP Kocaeli heyetine ikram edilen yemeğin parasını Kocaeli milletvekilleri Akar ve Tarhan'ınortaklaş ödediği öğrenildi..
KOCAELİ HABERİ

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Örgütü, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında gerçekleşen partinin Türkiye Büyük Millet Meclisi Grup Toplantısı’na katılmak için Ankara’ya çıkarma yaptı.

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı başkanlığındaki Kocaeli heyetini Ankara'da TBMM Başkanvekili CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ve CHP Parti Meclisi (PM) üyesi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan karşılayıp ağırladı..

Kemal Kılıçdaroğlu'nu dinlemek üzere TBMM'de Grup Toplantısı'na katılan CHP Kocaeli heyeti daha sonra Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar ve Tahsin Tarhan tarafından Meclis lokantasında misafir edilerek, topluca akşam yemeği yediler..

CHP Kocaeli heyetine ikram edilen yemeğin parasını Kocaeli milletvekilleri Akar ve Tarhan'ınortaklaş ödediği öğrenildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.