AK PARTİ ÇAYIROVA ONU SON YOLCLUĞUNA UĞURLADI

Yaşam 02.11.2021 - 18:54, Güncelleme: 02.11.2021 - 19:00
 

AK PARTİ ÇAYIROVA ONU SON YOLCLUĞUNA UĞURLADI

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Çayırova Teşkilatının acı günü.Önceki dönem AK Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkan Yardımcılığı görevi yapan partisine uzun yıllar hizmet eden İlksen Nurhayat Yılmaz hayatını kaybetti.Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi gören Yılmaz bugün yaşam mücadelesini kaybetti. AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay konuyla şlgili üzüntüsünü dile getirerek,"Teşkilatımızın Emektarlarından değerli ablamız İlksen Yılmaz vefat etmiştir. İkindi namazına müteakip Yenimahalle merkez camii’nde kılınacaktır. Emeklerine ve Ablalığına şahitlik ettiğim İlksen ablama Allahtan rahmet sevenlerine başsağlığı diliyorum"dedi. Çayırova eski belediye başkanı Şevki Demirci bu acı haber için "Önceki dönem de Çayırova Ak Parti İlçe Kadın kolları yönetiminde görev yapan İlksen Yılmaz’ın vefatını üzüntüyle öğrendim. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Allah ailesine sabırlar versin." mesajı yayınladı.. Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve çok sayıda Çayırovalıların katılımı ile kılınan cenaze namazının ardından Çayırova AK Partinin emektar ismi İlksen Nurhayat Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı.. MerhumeyE Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz..
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Çayırova Teşkilatının acı günü.Önceki dönem AK Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkan Yardımcılığı görevi yapan partisine uzun yıllar hizmet eden İlksen Nurhayat Yılmaz hayatını kaybetti.Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi gören Yılmaz bugün yaşam mücadelesini kaybetti.

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay konuyla şlgili üzüntüsünü dile getirerek,"Teşkilatımızın Emektarlarından değerli ablamız İlksen Yılmaz vefat etmiştir. İkindi namazına müteakip Yenimahalle merkez camii’nde kılınacaktır. Emeklerine ve Ablalığına şahitlik ettiğim İlksen ablama Allahtan rahmet sevenlerine başsağlığı diliyorum"dedi.

Çayırova eski belediye başkanı Şevki Demirci bu acı haber için "Önceki dönem de Çayırova Ak Parti İlçe Kadın kolları yönetiminde görev yapan İlksen Yılmaz’ın vefatını üzüntüyle öğrendim. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Allah ailesine sabırlar versin." mesajı yayınladı..

Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve çok sayıda Çayırovalıların katılımı ile kılınan cenaze namazının ardından Çayırova AK Partinin emektar ismi İlksen Nurhayat Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı..

MerhumeyE Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.