İstanbul Boğazı gemi geçişine kapatıldı

Güncel 02.11.2021 - 11:14, Güncelleme: 02.11.2021 - 11:14
 

İstanbul Boğazı gemi geçişine kapatıldı

kocaeli haberi
İstanbul'da gece saatlerinden itibaren etkili olan sis nedeniyle saat 09.30 itibariyle boğazdan transit gemi geçişleri geçici süreyle çift yönlü olarak kapatıldı. Kent genelinde ve boğaz çevresinde gece saatlerinden itibaren sis etkisi görülmeye başlanmıştı. Saat 09.30 itibariyle boğazdan transit gemi geçişleri yoğun sis nedeniyle geçici olarak çift yönlü transit gemi geçişlerine kapatıldı.
kocaeli haberi

İstanbul'da gece saatlerinden itibaren etkili olan sis nedeniyle saat 09.30 itibariyle boğazdan transit gemi geçişleri geçici süreyle çift yönlü olarak kapatıldı.

Kent genelinde ve boğaz çevresinde gece saatlerinden itibaren sis etkisi görülmeye başlanmıştı. Saat 09.30 itibariyle boğazdan transit gemi geçişleri yoğun sis nedeniyle geçici olarak çift yönlü transit gemi geçişlerine kapatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.