CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı: ''Vatandaş perişanken, Saray sefacıları hala..''

Dünya 01.11.2021 - 13:50, Güncelleme: 01.11.2021 - 13:50
 

CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı: ''Vatandaş perişanken, Saray sefacıları hala..''

KOCAELİ HABERİ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, yeni hafta ile açıklanan zam haberleri için ‘Kara pazartesi’ diyerek vatandaşın derdine çözüm bulmak yerine kürsü başından muhalefete yüklenen Kocaeli’deki iktidar sahiplerine seslendi. Başkan Yıldızlı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;  "Vatandaş perişanken, Saray sefacıları hala dış güçlerden bahsediyor " “Vatandaşın belinin bükülmeye devam edildiği kara pazartesi ile yeni bir haftaya başladık. Doğalgaza ekim ayında gelen yüzde 15 zam, sanayiciye yıkılarak bu kez yüzde 48’e katlandı. Bakkalda, manavda, markette, pazarda her hafta fiyat etiketleri değişiyor. İşçi, emekli, esnaf, sanayici herkes havlu atarken sarayın sefacıları hala dış güçlerden bahsediyor.  Geçtiğimiz kış Kocaeli’yi elektrik kesintileri ile karanlığa, pandemi dönemi susuzluğa mahkum eden yerel yöneticilere sesleniyorum.   Milletimiz, sizin bahanelerinizden, ekonomi her daha da kötüye gittiğinde, yönetimsel her beceriksizliğinizde, vatandaşın her ‘geçinemiyorum’ haykırışında kürsü başından anlattığınız dış güçler masallarınızdan bıktı.   Milletimizi ne pahasına olursa olsun bu kara kıştan kurtaracağız.” 
KOCAELİ HABERİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, yeni hafta ile açıklanan zam haberleri için ‘Kara pazartesi’ diyerek vatandaşın derdine çözüm bulmak yerine kürsü başından muhalefete yüklenen Kocaeli’deki iktidar sahiplerine seslendi. Başkan Yıldızlı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; 

"Vatandaş perişanken, Saray sefacıları hala dış güçlerden bahsediyor "

“Vatandaşın belinin bükülmeye devam edildiği kara pazartesi ile yeni bir haftaya başladık. Doğalgaza ekim ayında gelen yüzde 15 zam, sanayiciye yıkılarak bu kez yüzde 48’e katlandı. Bakkalda, manavda, markette, pazarda her hafta fiyat etiketleri değişiyor. İşçi, emekli, esnaf, sanayici herkes havlu atarken sarayın sefacıları hala dış güçlerden bahsediyor. 

Geçtiğimiz kış Kocaeli’yi elektrik kesintileri ile karanlığa, pandemi dönemi susuzluğa mahkum eden yerel yöneticilere sesleniyorum.  
Milletimiz, sizin bahanelerinizden, ekonomi her daha da kötüye gittiğinde, yönetimsel her beceriksizliğinizde, vatandaşın her ‘geçinemiyorum’ haykırışında kürsü başından anlattığınız dış güçler masallarınızdan bıktı.  
Milletimizi ne pahasına olursa olsun bu kara kıştan kurtaracağız.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.