ÜNLÜ OYUNCU'DAN İLİŞKİ AÇIKLAMASI

Magazin - Cemiyet 01.11.2021 - 13:29, Güncelleme: 01.11.2021 - 13:29
 

ÜNLÜ OYUNCU'DAN İLİŞKİ AÇIKLAMASI

KOCAELİ HABERİ
Hande Erçel, InStyle Dergisi'ne kendisiyle ilgili merak edilenleri anlattı. Hayattaki ilham kaynağının kanserle mücadele eden ve 2019'da vefat eden annesi Aylin Erçel'in olduğunu söyledi.   "DİK DURMAYI ANNEMDEN ÖĞRENDİM" Erçel, annesi için, "Olmak istediğim kişi olmam için bana cesaret veren her zaman o. En büyük ilham kaynağım aynı zamanda. Dik durmayı, mücadele etmeyi, çok sevmeyi, karşılıksız vermeyi, çok çalışmayı ve çalıştıkça parlamayı ondan öğrendim. Her zaman onu gururlandırmak için çabalıyor, bütün başarılarımı ve mutlu anlarımı hep ona ithaf ederek yaşıyorum." ifadelerini kullandı.   "KEREM ÇOK İYİ BİR PARTNER" Final yapan 'Sen Çal Kapımı' dizisinde başrolünü paylaştığı Kerem Bürsin ile aşk yaşayan Hande Erçel, sevgilisinin çok iyi bir partner olduğunu belirtti.   "BENİ EN İYİ ANLAYAN KİŞİ O" 27 yaşındaki oyuncu daha sonra şu ifadeleri kullandı: Zamanımızın çoğunu birlikte geçirdikten sonra beni en çok tanıyan ve en iyi anlayan kişi Kerem oldu. Bu kadar iyi tanıdığınız ve bir süre sonra konuşmadan anlaşır hale geldiğiniz biri ile partner olmak benim şansım.   ARKADAŞLIK AŞKA DÖNÜŞTÜ Geçtiğimiz aylarda da Kerem Bürsin ile birlikteliği hakkında açıklamalarda bulunan Hande Erçel, utangaç tavırlar sergilemişti. Oyuncu, "Yeni bir ilişki. Zaten başladığında direkt haberiniz oldu. Ben her zaman 'Hayatımda biri olduğunda öğreneceksiniz.' dedim. Oldu ve öğrendiniz... Bu kadar basit. Uzun zamandır yoktu tabii ki. Dizinin başında beraber olduğumuza dair haberler çıktı. O zaman tamamen iş arkadaşlığıydı, sonra ilişkiye dönüştü." ifadelerini kullanmıştı.
KOCAELİ HABERİ

Hande Erçel, InStyle Dergisi'ne kendisiyle ilgili merak edilenleri anlattı. Hayattaki ilham kaynağının kanserle mücadele eden ve 2019'da vefat eden annesi Aylin Erçel'in olduğunu söyledi.

 

"DİK DURMAYI ANNEMDEN ÖĞRENDİM"

Erçel, annesi için, "Olmak istediğim kişi olmam için bana cesaret veren her zaman o. En büyük ilham kaynağım aynı zamanda. Dik durmayı, mücadele etmeyi, çok sevmeyi, karşılıksız vermeyi, çok çalışmayı ve çalıştıkça parlamayı ondan öğrendim. Her zaman onu gururlandırmak için çabalıyor, bütün başarılarımı ve mutlu anlarımı hep ona ithaf ederek yaşıyorum." ifadelerini kullandı.

 

"KEREM ÇOK İYİ BİR PARTNER"

Final yapan 'Sen Çal Kapımı' dizisinde başrolünü paylaştığı Kerem Bürsin ile aşk yaşayan Hande Erçel, sevgilisinin çok iyi bir partner olduğunu belirtti.

 

"BENİ EN İYİ ANLAYAN KİŞİ O"

27 yaşındaki oyuncu daha sonra şu ifadeleri kullandı:

Zamanımızın çoğunu birlikte geçirdikten sonra beni en çok tanıyan ve en iyi anlayan kişi Kerem oldu. Bu kadar iyi tanıdığınız ve bir süre sonra konuşmadan anlaşır hale geldiğiniz biri ile partner olmak benim şansım.

 

ARKADAŞLIK AŞKA DÖNÜŞTÜ

Geçtiğimiz aylarda da Kerem Bürsin ile birlikteliği hakkında açıklamalarda bulunan Hande Erçel, utangaç tavırlar sergilemişti. Oyuncu, "Yeni bir ilişki. Zaten başladığında direkt haberiniz oldu. Ben her zaman 'Hayatımda biri olduğunda öğreneceksiniz.' dedim. Oldu ve öğrendiniz... Bu kadar basit. Uzun zamandır yoktu tabii ki. Dizinin başında beraber olduğumuza dair haberler çıktı. O zaman tamamen iş arkadaşlığıydı, sonra ilişkiye dönüştü." ifadelerini kullanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.