KOCAELİ'NİN SEVİLEN DOKTORUYAŞAMA VEDA ETTİ

Yaşam 01.11.2021 - 07:52, Güncelleme: 01.11.2021 - 07:52
 

KOCAELİ'NİN SEVİLEN DOKTORUYAŞAMA VEDA ETTİ

KOCAELİ HABERİ
Uzun yıllar SSK  İzmit Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevini yürüten, uzmanlık alanında Kocaeli'nin en başarılı ve sevilen hekimlerinden olan Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Saim Toker’in eşi olan Dr. Hatice Toker, 2 Aralık 2020 tarihinde vefat etmişti.. Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş bu sabah Op. Dr. Saim Toker’in de vefat ettiğini "İzmit Seka Devlet Hastanesi’nde yıllarca vatandaşlarımıza şifa dağıtan, Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op.Dr.Saim Toker’in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Cenab-ı Allah’tan rahmet, sevenlerine başsağlığı dilerim." mesajı ile duyurdu..
KOCAELİ HABERİ

Uzun yıllar SSK  İzmit Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevini yürüten, uzmanlık alanında Kocaeli'nin en başarılı ve sevilen hekimlerinden olan Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Saim Toker’in eşi olan Dr. Hatice Toker, 2 Aralık 2020 tarihinde vefat etmişti..

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş bu sabah Op. Dr. Saim Toker’in de vefat ettiğini "İzmit Seka Devlet Hastanesi’nde yıllarca vatandaşlarımıza şifa dağıtan, Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op.Dr.Saim Toker’in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Cenab-ı Allah’tan rahmet, sevenlerine başsağlığı dilerim." mesajı ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.