DARICALILAR ŞEHİDİNİ ANDI

Yaşam 01.11.2021 - 01:27, Güncelleme: 01.11.2021 - 01:27
 

DARICALILAR ŞEHİDİNİ ANDI

KOCAELİ HABERİ
Darıca Kaymakamlığının organizesinde gerçekleştirilen anma programında, iki yıl önce görevli olduğu Barış Pınarı harekatında şehit olan Darıca’lı Şehidimiz Tahsin Sarıtosun için şehadetinin 2. yıl dönümünde mevlit okutuldu.. Şehit Tahsin Sarıtosun için okutulan mevlit programına, Darıca Kaymakamlığı adına Kaymakam adayı Mete Öztürk, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir, Darıca ilçe Müftüsü Zeynal Abidin Çınar ve Ak Parti Darıca ilçe başkanı Av. Ufuk Acay katıldı. Başta Şehit Tahsin Sarıtosun olmak üzere bu vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizin aziz ruhlarına dualar edildi.
KOCAELİ HABERİ

Darıca Kaymakamlığının organizesinde gerçekleştirilen anma programında, iki yıl önce görevli olduğu Barış Pınarı harekatında şehit olan Darıca’lı Şehidimiz Tahsin Sarıtosun için şehadetinin 2. yıl dönümünde mevlit okutuldu..

Şehit Tahsin Sarıtosun için okutulan mevlit programına, Darıca Kaymakamlığı adına Kaymakam adayı Mete Öztürk, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir, Darıca ilçe Müftüsü Zeynal Abidin Çınar ve Ak Parti Darıca ilçe başkanı Av. Ufuk Acay katıldı.

Bir 2 kişi, oturan insanlar ve açık hava görseli olabilir
Başta Şehit Tahsin Sarıtosun olmak üzere bu vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizin aziz ruhlarına dualar edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.