KOCAELİLİ DADAŞLAR İLYAS ŞEKER'İ FENA COŞTURDU

Güncel 31.10.2021 - 15:22, Güncelleme: 31.10.2021 - 15:22
 

KOCAELİLİ DADAŞLAR İLYAS ŞEKER'İ FENA COŞTURDU

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Erzurum Aşkaleliler Derneği geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdiği kongresinde mevcut başkan Zülküf Eta'yı yeniden seçtikten sonra bugün de yeni dernek binalarının açılışını gerçekleştirdi.. Dün Darıca Karslılar Derneğinin hizmet binsanının açılışını gerçekleştiren Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker bugünde KBB Başkan vekili Yaşar Çakmk ile birlikte Kocaeli Erzurum Aşkaleliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneğinin yeni hizmet binasının açılış kurdelasını kesti.. Kendisi de aslen Erzurumlu olan İlyas Şeker Dadaşlar ile bir arada olmanın vermiş olduğu ruhsal coşku ile duygularını sosyal medyadan "Yavuz Selim ve Çaldıran Osmanlı'ya katıldın, Kahramanlar yetiştirdin, cephelere atıldın. Çanakkale, Kıbrıs ile tarihinde şeref var. Şehit verdin, gazi oldun; bu uğurda Aşkale..." ifadeleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Erzurum Aşkaleliler Derneği geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdiği kongresinde mevcut başkan Zülküf Eta'yı yeniden seçtikten sonra bugün de yeni dernek binalarının açılışını gerçekleştirdi..

Dün Darıca Karslılar Derneğinin hizmet binsanının açılışını gerçekleştiren Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker bugünde KBB Başkan vekili Yaşar Çakmk ile birlikte Kocaeli Erzurum Aşkaleliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneğinin yeni hizmet binasının açılış kurdelasını kesti..

Kendisi de aslen Erzurumlu olan İlyas Şeker Dadaşlar ile bir arada olmanın vermiş olduğu ruhsal coşku ile duygularını sosyal medyadan "Yavuz Selim ve Çaldıran Osmanlı'ya katıldın, Kahramanlar yetiştirdin, cephelere atıldın. Çanakkale, Kıbrıs ile tarihinde şeref var. Şehit verdin, gazi oldun; bu uğurda Aşkale..." ifadeleri ile paylaştı..

Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.