ERDOĞAN-BİDEN GÖRÜŞMESİ 4'LÜ BAŞLADI

Dünya 31.10.2021 - 12:48, Güncelleme: 31.10.2021 - 12:48
 

ERDOĞAN-BİDEN GÖRÜŞMESİ 4'LÜ BAŞLADI

kocaeli haberi
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Joe Biden  G-20 zirvesinin gerçekleştiği Roma’da bir araya geldi. Erdoğan-Biden görüşmesine iki ülkenin dışişleri bakanları Mevlüt Çavuşoğlu ve Anthony Blinken da katıldı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ABD Başkanı Biden, G20 zirvesinin ikinci gününde (31 Ekim 2021) İtalya'nın başkenti Roma'da ikili görüşme gerçekleştiriyor. Görüşme öncesi fotoğraf çekimi sırasında ABD'li bir gazetecinin"Türkiye'ye F-16'ları vermeyi planlıyor musunuz?" sorusuna, ABD Başkanı Biden, "İyi bir görüşme yapmayı planlıyoruz" yanıtını verdi.  Basına kapalı görüşmede, iki ülkenin dışişleri bakanları Anthony Blinken ve Mevlüt Çavuşoğlu da hazır bulundu. Reuters'ın aktardığına göre; Biden, görüşmede Erdoğan'a krizlerden kaçınılması gerektiğini belirtecek. Görüşmede F-16 ve savunma konuları konuşulacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye saatiyle 21.00'de Roma'dan ayrılarak COP26 iklim zirvesi için İskoçya'nın Glasgow şehrine gitmesi bekleniyor.
kocaeli haberi

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Joe Biden  G-20 zirvesinin gerçekleştiği Roma’da bir araya geldi. Erdoğan-Biden görüşmesine iki ülkenin dışişleri bakanları Mevlüt Çavuşoğlu ve Anthony Blinken da katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ABD Başkanı Biden, G20 zirvesinin ikinci gününde (31 Ekim 2021) İtalya'nın başkenti Roma'da ikili görüşme gerçekleştiriyor. Görüşme öncesi fotoğraf çekimi sırasında ABD'li bir gazetecinin"Türkiye'ye F-16'ları vermeyi planlıyor musunuz?" sorusuna, ABD Başkanı Biden, "İyi bir görüşme yapmayı planlıyoruz" yanıtını verdi.

 Basına kapalı görüşmede, iki ülkenin dışişleri bakanları Anthony Blinken ve Mevlüt Çavuşoğlu da hazır bulundu. Reuters'ın aktardığına göre; Biden, görüşmede Erdoğan'a krizlerden kaçınılması gerektiğini belirtecek. Görüşmede F-16 ve savunma konuları konuşulacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye saatiyle 21.00'de Roma'dan ayrılarak COP26 iklim zirvesi için İskoçya'nın Glasgow şehrine gitmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.