GEBZE İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR PROJEYE DAHA START VERİLDİ

İlçeler 30.10.2021 - 16:12, Güncelleme: 30.10.2021 - 16:32
 

GEBZE İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR PROJEYE DAHA START VERİLDİ

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir ve Gebze Belediyesi işbirliği ila hayata geçirilecek olan "İlyasbey Sağlıklı Yaşam Merkezi, Meydan ve Yeraltı Katlı Otopark Projesi " ne start verildi.. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. tahir Büyükakın'ın gayretleri sonunda Sağlık Bakanlığı ile varılan mutabakat sonrasında, Gebze Sultan Orhan mahallesi eski Devlet Hastanesi ile karşısındaki Gebze Verem Savaş Dispanserinin yer aldığı alanlar üzerine inşa edilecek olan "Sağlıklı Yaşam Merkezi, Meydan ve Yeraltı Katlı Otoparkı" inşasının temel çalışmalarını yerinde incelemeye giden Başkan  Zinnur Büyükgöz "Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. İlyasbey Sağlıklı Yaşam Merkezi, Meydan ve Yeraltı Katlı Otopark Projesi Toplam İnşaat Alanı:13541.50m²dir. 1. Etap çalışmalarını yerinde inceledik." açıklamasında bulundu..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir ve Gebze Belediyesi işbirliği ila hayata geçirilecek olan "İlyasbey Sağlıklı Yaşam Merkezi, Meydan ve Yeraltı Katlı Otopark Projesi " ne start verildi..

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. tahir Büyükakın'ın gayretleri sonunda Sağlık Bakanlığı ile varılan mutabakat sonrasında, Gebze Sultan Orhan mahallesi eski Devlet Hastanesi ile karşısındaki Gebze Verem Savaş Dispanserinin yer aldığı alanlar üzerine inşa edilecek olan "Sağlıklı Yaşam Merkezi, Meydan ve Yeraltı Katlı Otoparkı" inşasının temel çalışmalarını yerinde incelemeye giden Başkan  Zinnur Büyükgöz "Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. İlyasbey Sağlıklı Yaşam Merkezi, Meydan ve Yeraltı Katlı Otopark Projesi Toplam İnşaat Alanı:13541.50m²dir. 1. Etap çalışmalarını yerinde inceledik." açıklamasında bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.