AK PARTİ GEBZE'DE TOPLANTI

İlçeler 30.10.2021 - 11:51, Güncelleme: 30.10.2021 - 12:01
 

AK PARTİ GEBZE'DE TOPLANTI

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze İlçe Gebze İlçe Teşkilatında bu sabah Ak Parti Gebze İlçe Yerel Yönetimler Başkanı Emrullah Bilgin'in organize ettiği Ak Parti Gebze Belediye Meclis Gurup Toplantısı geröekleştirildi.. Gebze Belediye Meclisinin Kasım-2021 ayı toplantsında görüşülecek olan gündem maddeleri bu sabah Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya'nın başkanlığında Gebze İlçe Teşkilatında gerçekleştirilen Ak Parti Gebze Belediye Meclis Gurup Toplantısında masaya yatırıldı.. Gebze Beledfiye Başkanı Zinnur Büyükgöz belediye meclisinde gündeme gelecek olan maddeleri tek tek anlattıltan sonra oylamalarda verilecek olan karfarlar konusunda gurup kararı alınmasını istedi.. 
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze İlçe Gebze İlçe Teşkilatında bu sabah Ak Parti Gebze İlçe Yerel Yönetimler Başkanı Emrullah Bilgin'in organize ettiği Ak Parti Gebze Belediye Meclis Gurup Toplantısı geröekleştirildi..

Gebze Belediye Meclisinin Kasım-2021 ayı toplantsında görüşülecek olan gündem maddeleri bu sabah Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya'nın başkanlığında Gebze İlçe Teşkilatında gerçekleştirilen Ak Parti Gebze Belediye Meclis Gurup Toplantısında masaya yatırıldı..

Gebze Beledfiye Başkanı Zinnur Büyükgöz belediye meclisinde gündeme gelecek olan maddeleri tek tek anlattıltan sonra oylamalarda verilecek olan karfarlar konusunda gurup kararı alınmasını istedi.. 

Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.