ENCÜMEN'DEN TOPLATISINDA 110 GÜNDEM MADDESİ

İlçeler 29.10.2021 - 15:21, Güncelleme: 29.10.2021 - 15:21
 

ENCÜMEN'DEN TOPLATISINDA 110 GÜNDEM MADDESİ

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen toplantısı Genel Sekreter Balamir Gündoğdu’nun başkanlığında gerçekleştirildi. 110 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda 4 adet taşınmazın satışı da yapıldı. Encümen toplantısında ihaleler dışında kalan maddeler de görüşülerek karara bağlandı.   2 NO'LU İŞYERİ İÇİN TEKLİFLER İhaleler kapsamında İzmit Gündoğdu Mahallesi 502 Ada 1 parselde bulunan işyerleri satışa çıkarıldı. Parselde bulunan zemin kat 2 No’lu işyerinin satışı açık teklif usulü yapıldı. İhalede Tolga Bayten’in son teklifi 95.250 TL+KDV olurken, Harika Esra Orhan’ın son teklifi 101.700 TL+KDV oldu.   3 İŞYERİNİN İHALESİ YAPILDI Aynı parselde bulunan zemin kat 18 No’lu iş yeri için Tolga Bayten tek katılımcı olurken son teklif olarak 66.000 TL+KDV verdi. Zemin kat 19 ve 20 No’lu iş yerlerinin açık teklif usulü satışı için Eşraf Yılmaz son teklif olarak 65.200 TL+KDV’lik fiyatlar sundu. Encümen tarafından yapılan değerlendirmenin ardından karar verilecek.
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen toplantısı Genel Sekreter Balamir Gündoğdu’nun başkanlığında gerçekleştirildi. 110 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda 4 adet taşınmazın satışı da yapıldı. Encümen toplantısında ihaleler dışında kalan maddeler de görüşülerek karara bağlandı.

 

2 NO'LU İŞYERİ İÇİN TEKLİFLER

İhaleler kapsamında İzmit Gündoğdu Mahallesi 502 Ada 1 parselde bulunan işyerleri satışa çıkarıldı. Parselde bulunan zemin kat 2 No’lu işyerinin satışı açık teklif usulü yapıldı. İhalede Tolga Bayten’in son teklifi 95.250 TL+KDV olurken, Harika Esra Orhan’ın son teklifi 101.700 TL+KDV oldu.

 

3 İŞYERİNİN İHALESİ YAPILDI

Aynı parselde bulunan zemin kat 18 No’lu iş yeri için Tolga Bayten tek katılımcı olurken son teklif olarak 66.000 TL+KDV verdi. Zemin kat 19 ve 20 No’lu iş yerlerinin açık teklif usulü satışı için Eşraf Yılmaz son teklif olarak 65.200 TL+KDV’lik fiyatlar sundu. Encümen tarafından yapılan değerlendirmenin ardından karar verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.