CHP KOCAELİ'DEN GÖRKEMLİ CUMHURİYET BALOSU

Siyaset 29.10.2021 - 02:16, Güncelleme: 29.10.2021 - 02:23
 

CHP KOCAELİ'DEN GÖRKEMLİ CUMHURİYET BALOSU

KOCAELİ HABERİ
Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, Cumhuriyet’in 98. yıl dönümünü etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Balosu düzenledi. CHP İl Gençlik Kolları dün akşam Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yılı dolayısı ile KYÖD Sosyal Tesisleri’nde balo düzenledi. Cumhuriyet Balosu’na CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldız, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, CHP Karamürsel İlçe Başkanı Suat Ülkü, CHP Kartepe İlçe Başkanı Nilay Merttürk, CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, CHP Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman, CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız, CHP Kocaeli İl eski Başkanı Cengiz Sarıbay ve eşi Nuray Sarıbay, CHP Kartepe İlçe eski Başkanı Cumhur Karakadılar, CHP eski milletvekili ve İzmit Belediye eski başkanı Hikmet Erenkaya, CHP İl eski Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, Keramettin Gençtürk ilçe gençlik kolları üyeleri ve meclis üyeleri katılım sağladı. CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı balo ile ilgili olarak yayınladığı teşekkür mesajında "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu Cumhuriyet Balosu ile taçlandıran İl Gençlik Kolları Başkanımız Zeki Karakadılar ve yönetime bu anlamlı gece için teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, Cumhuriyet’in 98. yıl dönümünü etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Balosu düzenledi.

CHP İl Gençlik Kolları dün akşam Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yılı dolayısı ile KYÖD Sosyal Tesisleri’nde balo düzenledi. Cumhuriyet Balosu’na CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldız, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, CHP Karamürsel İlçe Başkanı Suat Ülkü, CHP Kartepe İlçe Başkanı Nilay Merttürk, CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, CHP Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman, CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız, CHP Kocaeli İl eski Başkanı Cengiz Sarıbay ve eşi Nuray Sarıbay, CHP Kartepe İlçe eski Başkanı Cumhur Karakadılar, CHP eski milletvekili ve İzmit Belediye eski başkanı Hikmet Erenkaya, CHP İl eski Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, Keramettin Gençtürk ilçe gençlik kolları üyeleri ve meclis üyeleri katılım sağladı.

CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı balo ile ilgili olarak yayınladığı teşekkür mesajında "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu Cumhuriyet Balosu ile taçlandıran İl Gençlik Kolları Başkanımız Zeki Karakadılar ve yönetime bu anlamlı gece için teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi..

Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 8 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.