FACEBOOK İSMİNİ DEĞİŞTİRİYOR

Güncel 29.10.2021 - 00:08, Güncelleme: 29.10.2021 - 00:08
 

FACEBOOK İSMİNİ DEĞİŞTİRİYOR

kocaelihaberi
Zuckerberg, Facebook'un gelecek 10 yılda geliştireceği sanal evren metaverse'ü tanıttı. Facebook adını değiştirerek Meta oldu. Sosyal medya platformlarından Facebook'un kurucusu ve CEO'su Mark Zuckerberg, "Zuckerberg metaverse" dair açıklamalarda bulundu. Metaverse, yani sanal evren, kullanıcıların internet üzerinde var olan bir dünyaya bağlanmasını sağlıyor. Zuckerberg sanal iletişimin bir sonraki aşaması olarak sanal evreni gösteriyor. Mark Zuckerberg, "Teknolojinin bu ilerleyişini birbirimizle olan iletişimimizin daha doğal olması olarak görüyoruz. Facebook'un tarihçesinde internete metin girdik, ardından kameralı telefonlar geldi. İnternet daha görsel ve mobil oldu. Bağlantılar iyileşikçe daha zengin videolara sahip olduk" dedi. FACEBOOK ADINI DEĞİŞTİRDİ CEO Mark Zuckerberg, Facebook adının şirketin geleceğini yeterince anlatamadığını belirtip daha önce basına sızan isim değişliğini doğruladı. Google'ın 2015 yılındaki adımına benzer bir şekilde Facebook Inc.'in adı değişti. Zuckerberg üst kuruluşun adının Meta olacağını söyledi. Yani Zuckerberg artık Meta'nın CEO'su konumunda. Odatv.com
kocaelihaberi

Zuckerberg, Facebook'un gelecek 10 yılda geliştireceği sanal evren metaverse'ü tanıttı. Facebook adını değiştirerek Meta oldu.

Sosyal medya platformlarından Facebook'un kurucusu ve CEO'su Mark Zuckerberg, "Zuckerberg metaverse" dair açıklamalarda bulundu.

Metaverse, yani sanal evren, kullanıcıların internet üzerinde var olan bir dünyaya bağlanmasını sağlıyor.

Zuckerberg sanal iletişimin bir sonraki aşaması olarak sanal evreni gösteriyor. Mark Zuckerberg, "Teknolojinin bu ilerleyişini birbirimizle olan iletişimimizin daha doğal olması olarak görüyoruz. Facebook'un tarihçesinde internete metin girdik, ardından kameralı telefonlar geldi. İnternet daha görsel ve mobil oldu. Bağlantılar iyileşikçe daha zengin videolara sahip olduk" dedi.

FACEBOOK ADINI DEĞİŞTİRDİ

CEO Mark Zuckerberg, Facebook adının şirketin geleceğini yeterince anlatamadığını belirtip daha önce basına sızan isim değişliğini doğruladı.

Google'ın 2015 yılındaki adımına benzer bir şekilde Facebook Inc.'in adı değişti. Zuckerberg üst kuruluşun adının Meta olacağını söyledi. Yani Zuckerberg artık Meta'nın CEO'su konumunda.

Odatv.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.