İMAMOĞLU'NDAN ERDOĞAN'A ''YANLIŞLIKLA'' CEVABI

Siyaset 27.02.2024 - 16:56, Güncelleme: 27.02.2024 - 16:56
 

İMAMOĞLU'NDAN ERDOĞAN'A ''YANLIŞLIKLA'' CEVABI

KOCAELİ HABERİ
Ekrem İmamoğlu'nın 2019'de iki kez seçim kazanması için "Yanlışlıkla görevi aldı" diyen Erdoğan'a yanıt veren İmamoğlu "Kendi kazanırsa demokrasi, milli irade; başkası kazanırsa yanlışlık!" dedi.. İstanbul Güngören Halk Buluşması'nda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Bu şahıs 2019'da nasıl olduysa yanlışlıkla görevi aldı" açıklamasına yanıt vererek, "Kendi seçimi kazandığı zaman milli irade, ben seçim kazandığımda ne hikmetse birden adı yanlışlık oldu. Erdoğan'ın demokrasi anlayışı tam da bu. Kendi kazanırsa demokrasi, milli irade; başkası kazanırsa yanlışlık." dedi. 
KOCAELİ HABERİ

Ekrem İmamoğlu'nın 2019'de iki kez seçim kazanması için "Yanlışlıkla görevi aldı" diyen Erdoğan'a yanıt veren İmamoğlu "Kendi kazanırsa demokrasi, milli irade; başkası kazanırsa yanlışlık!" dedi..

İstanbul Güngören Halk Buluşması'nda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Bu şahıs 2019'da nasıl olduysa yanlışlıkla görevi aldı" açıklamasına yanıt vererek, "Kendi seçimi kazandığı zaman milli irade, ben seçim kazandığımda ne hikmetse birden adı yanlışlık oldu. Erdoğan'ın demokrasi anlayışı tam da bu. Kendi kazanırsa demokrasi, milli irade; başkası kazanırsa yanlışlık." dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.