İMAMOĞLU'NDAN BİLGİN'E TAM DESTEK

Gündem 25.03.2024 - 11:49, Güncelleme: 25.03.2024 - 11:51
 

İMAMOĞLU'NDAN BİLGİN'E TAM DESTEK

KOCAELİ HABERİ
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Seçim kampanyası kapsamında dün Pendik’te  yaptığı mitingte CHP Kocaeli Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin’i sahneye davet ederek, birlikte halkı selamladı. İmamoğlu Bilgin’le birlikte sahneden Kocaelililere  seslendi Ekrem İmamoğlu:  ‘’ İstanbul ve Kocaeli birbirine çok etki edecek iki şehir. Biz de burada kadrolarımızla destek vereceğiz. Atasoy Başkanımla 1 Nisan’da Kocaeli’de Yepyeni Bir Dönem Başlayacak. Kocaelililere sesleniyorum, bize güç verin,   sandıklara da  sahip çıkın, Sevgili Kocaelili hemşehrilerim sizi 1 oya bile sıkıntı gelmemesi için sandıklarda göreve ve mücadele etmeye davet ediyorum. Atasoy Başkanım ekibinize ve size güveniyoruz,devam, yanınızdayız,’’ arkanızdayız !’’  diye konuştu.  
KOCAELİ HABERİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Seçim kampanyası kapsamında dün Pendik’te  yaptığı mitingte CHP Kocaeli Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin’i sahneye davet ederek, birlikte halkı selamladı. İmamoğlu Bilgin’le birlikte sahneden Kocaelililere  seslendi Ekrem İmamoğlu:

 ‘’ İstanbul ve Kocaeli birbirine çok etki edecek iki şehir.

Biz de burada kadrolarımızla destek vereceğiz. Atasoy Başkanımla 1 Nisan’da Kocaeli’de Yepyeni Bir Dönem Başlayacak. Kocaelililere sesleniyorum, bize güç verin,   sandıklara da  sahip çıkın, Sevgili Kocaelili hemşehrilerim sizi 1 oya bile sıkıntı gelmemesi için sandıklarda göreve ve mücadele etmeye davet ediyorum. Atasoy Başkanım ekibinize ve size güveniyoruz,devam, yanınızdayız,’’ arkanızdayız !’’  diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.