İMAMOĞLU VE KORAY AYDIN ARASINDA SÜRPRİZ GÖRÜŞME

Siyaset 24.10.2024 - 20:14, Güncelleme: 24.10.2024 - 20:14
 

İMAMOĞLU VE KORAY AYDIN ARASINDA SÜRPRİZ GÖRÜŞME

KOCAELİ HABERİ
İYİ Partiden istifa ettikten sonra yeni bir siyasi arayış için zemin yoklayan Bağımsız Ankara Milletvekili Koray Aydın, bugün CHP'li İstanbul Büyük Şehir  Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret ederek bir görüşme gerçekleştirdi.. Koray Aydın bu ziyareti sosyal medyadan "Geçirdiğimiz zor ve sıkıntılı günler çerçevesinde ülke gündemini ve İstanbul’umuzu değerlendirdik."sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

İYİ Partiden istifa ettikten sonra yeni bir siyasi arayış için zemin yoklayan Bağımsız Ankara Milletvekili Koray Aydın, bugün CHP'li İstanbul Büyük Şehir  Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret ederek bir görüşme gerçekleştirdi..

Koray Aydın bu ziyareti sosyal medyadan "Geçirdiğimiz zor ve sıkıntılı günler çerçevesinde ülke gündemini ve İstanbul’umuzu değerlendirdik."sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.