İLYAS ŞEKER'İN TÜKENMEYEN SİYASET ENERJİSİ

Siyaset 15.07.2024 - 14:00, Güncelleme: 15.07.2024 - 14:22
 

İLYAS ŞEKER'İN TÜKENMEYEN SİYASET ENERJİSİ

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatının 65. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı dün akşam Çayırova Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.. AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatının 65. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısına Ak Parti Kocaeli eski Milletvekili ve Ak Parti MKYK Üyesi İlyas Şeker'de katılım sağlayarak hem siyasi mesajlarını verdi hem de partisine yeni katılanlara üyelik rozetlerini taktı.. 2005 yılında Ak Partiden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekilliği ile siyasi görevine adım atan İlyas Şeker daha sonra TBMM'de 15 yıl boyunca Ak Parti Kocaeli milletvekilliği yaptıktan sonra Ak Partinin 3 dönem kuralına takıldığı için 2023 genel seçimlerinde tekrar aday gösterilmemişti.. Ak Parti Büyük kongresinde, Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ak Parti MKYK üye listesinde yer verilen İlyas Şeker o günden sonra da Türkiye'nin çok sayıdaki illerine giderek Ak Partinin siyasi çalışmalarına katılıyor.. Ve İlyas Şeker'in bu tükenmeyen siyaset enerjisi, partililerin ve siyaset kamuoyunun dikkatlerinden kaçmıyor..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatının 65. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı dün akşam Çayırova Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi..

AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatının 65. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısına Ak Parti Kocaeli eski Milletvekili ve Ak Parti MKYK Üyesi İlyas Şeker'de katılım sağlayarak hem siyasi mesajlarını verdi hem de partisine yeni katılanlara üyelik rozetlerini taktı..

2005 yılında Ak Partiden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekilliği ile siyasi görevine adım atan İlyas Şeker daha sonra TBMM'de 15 yıl boyunca Ak Parti Kocaeli milletvekilliği yaptıktan sonra Ak Partinin 3 dönem kuralına takıldığı için 2023 genel seçimlerinde tekrar aday gösterilmemişti..

Ak Parti Büyük kongresinde, Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ak Parti MKYK üye listesinde yer verilen İlyas Şeker o günden sonra da Türkiye'nin çok sayıdaki illerine giderek Ak Partinin siyasi çalışmalarına katılıyor..

Ve İlyas Şeker'in bu tükenmeyen siyaset enerjisi, partililerin ve siyaset kamuoyunun dikkatlerinden kaçmıyor..
Bir bir veya daha fazla kişi ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.