İLHAN FİKRET KAYA YAŞAMA VEDA ETTİ

Yaşam 11.11.2021 - 10:42, Güncelleme: 11.11.2021 - 10:42
 

İLHAN FİKRET KAYA YAŞAMA VEDA ETTİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze eğitim, iş ve siyaset camiasının taanınmış isimlerinden birisi olan emekli öğretmen Ardahanlı İlhan Fikret Bilenkaya yaşama veda etti.. CHP Gebze eski ilçe başkanı Mustafa Kaya'nın abisi, Bilenkaya matbasının sahibi Serkan Kaya'nın babası Fikret Bilenkaya'nın cenazesi bugün saat 14:00'de Gebze Merkez mezarlığında kılınacak olan cenaze namazının ardından toprağa defnedilecektir.. Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz..
KOCAELİ HABERİ

Gebze eğitim, iş ve siyaset camiasının taanınmış isimlerinden birisi olan emekli öğretmen Ardahanlı İlhan Fikret Bilenkaya yaşama veda etti..

CHP Gebze eski ilçe başkanı Mustafa Kaya'nın abisi, Bilenkaya matbasının sahibi Serkan Kaya'nın babası Fikret Bilenkaya'nın cenazesi bugün saat 14:00'de Gebze Merkez mezarlığında kılınacak olan cenaze namazının ardından toprağa defnedilecektir..

Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.