İÇİŞLERİ BAKANI YERLİKAYA İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYINA OY İSTEDİ

Siyaset 28.03.2024 - 08:36, Güncelleme: 28.03.2024 - 08:36
 

İÇİŞLERİ BAKANI YERLİKAYA İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYINA OY İSTEDİ

KOCAELİ HABERİ
Ak Partinin Bandırma mitingine katılarak Beledfiye başkan adayı Mehmet Cemal Öztaylan’a oy isteyen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya daha sonra o anları X (twitter) sayfasından paylaştı.. Bakan Ali Yerlikaya paylaşımında şu ifadelere yer verdi; "Bandırma’da miting alanında bizi bağrına basan; samimiyetiyle, güler yüzüyle, coşkusuyla meydanları ısıtan Bandırmalı hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum. Bandırma, küllerinden yeniden doğan bir milletin, destanlar yazılarak kurulan Cumhuriyetin göz bebeğidir. Ayağa kalkmanın, çalışmanın, başarmanın en güzel örneğidir. Marmara’nın incisi bu güzel ilçemiz inşallah 31 Mart seçimleri sonrası Cumhur İttifakı adayı Mehmet Cemal Öztaylan’a emanet olacak. Her geçen gün büyüyen ve gelişen Bandırma, eser ve hizmetlerle donatılmayı #TürkiyeYüzyılı’na öncü olmayı hak ediyor.   Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’ın liderliğinde Büyük ve Güçlü Türkiye’yi Bandırmalı kardeşlerimizle birlikte inşa edeceğiz. Bandırma Türkiye'nin Huzuru"  
KOCAELİ HABERİ

Ak Partinin Bandırma mitingine katılarak Beledfiye başkan adayı Mehmet Cemal Öztaylan’a oy isteyen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya daha sonra o anları X (twitter) sayfasından paylaştı..

Bakan Ali Yerlikaya paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

"Bandırma’da miting alanında bizi bağrına basan; samimiyetiyle, güler yüzüyle, coşkusuyla meydanları ısıtan Bandırmalı hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum. Bandırma, küllerinden yeniden doğan bir milletin, destanlar yazılarak kurulan Cumhuriyetin göz bebeğidir. Ayağa kalkmanın, çalışmanın, başarmanın en güzel örneğidir. Marmara’nın incisi bu güzel ilçemiz inşallah 31 Mart seçimleri sonrası Cumhur İttifakı adayı Mehmet Cemal Öztaylan’a emanet olacak. Her geçen gün büyüyen ve gelişen Bandırma, eser ve hizmetlerle donatılmayı #TürkiyeYüzyılı’na öncü olmayı hak ediyor.   Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’ın liderliğinde Büyük ve Güçlü Türkiye’yi Bandırmalı kardeşlerimizle birlikte inşa edeceğiz. Bandırma Türkiye'nin Huzuru"

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.