İBRAHİM BAŞARAN VEFAT ETTİ

Yaşam 20.05.2024 - 08:56, Güncelleme: 20.05.2024 - 08:56
 

İBRAHİM BAŞARAN VEFAT ETTİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze Ticaret Odası kurucu başkanı İbrahim Başaran vefat etti. Gebze Ticaret Odasını 1988'de kurup 2009 yılına kadar başkanlığını yapmış olan Gebzeli tanınmış iş insanı İbrahim Başaran'ın cenazesi bugün Gebze Çoban Mustaf Paşa camminde öğle namazını müteakiben kılınacak olan cenaze namazının ardından Gebze'de ki aile mezarlığında toprağa defnedilecektir.. Kocaeli haberi Gazetesi olarak İbrahim Başaran'a Allah'tan rahmet kederli Başaran ailesine sabır ve başsağlığı dileriz..  
KOCAELİ HABERİ

Gebze Ticaret Odası kurucu başkanı İbrahim Başaran vefat etti.

Gebze Ticaret Odasını 1988'de kurup 2009 yılına kadar başkanlığını yapmış olan Gebzeli tanınmış iş insanı İbrahim Başaran'ın cenazesi bugün Gebze Çoban Mustaf Paşa camminde öğle namazını müteakiben kılınacak olan cenaze namazının ardından Gebze'de ki aile mezarlığında toprağa defnedilecektir..

Kocaeli haberi Gazetesi olarak İbrahim Başaran'a Allah'tan rahmet kederli Başaran ailesine sabır ve başsağlığı dileriz..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.