İBRAHİM BAŞARAN DUALARLA ANILDI

Yaşam 28.06.2024 - 17:31, Güncelleme: 28.06.2024 - 17:31
 

İBRAHİM BAŞARAN DUALARLA ANILDI

KOCAELİ HABERİ
20 Mayıs 2024 tarihinde yaşama veda eden Gebze Ticaret Odasının kurucu başkanı İbrahim Başaran için bugün Gebze'de Mevlid okutuldu.. Gebze Ticaret Odasını 1988'de kurup 2009 yılına kadar başkanlığını yapmış olan Gebzeli tanınmış iş insanı İbrahim Başaran için bugün Gebze Çoban Mustafa Paşa camiinde  eşi Sainur Başaran ve çocukları Ahmet ve Ömer Faruk Başaran tarafından mevlit okutuldu. İbrahim Başaran için okutulan Mevlid-i Şerif'i dinlemeye başta Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz, yeğenlerinden Kocaeli Kent Konseyi yönetim kurulu üyesi Mehmet Başaran ve İsmail Başaran olmak üzere çok sayıda yakınları, aile dostları ve Gebzeli vatandaşlar katılım sağlayarak kendisini dualarla andılar..   
KOCAELİ HABERİ

20 Mayıs 2024 tarihinde yaşama veda eden Gebze Ticaret Odasının kurucu başkanı İbrahim Başaran için bugün Gebze'de Mevlid okutuldu..

Gebze Ticaret Odasını 1988'de kurup 2009 yılına kadar başkanlığını yapmış olan Gebzeli tanınmış iş insanı İbrahim Başaran için bugün Gebze Çoban Mustafa Paşa camiinde  eşi Sainur Başaran ve çocukları Ahmet ve Ömer Faruk Başaran tarafından mevlit okutuldu.

İbrahim Başaran için okutulan Mevlid-i Şerif'i dinlemeye başta Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz, yeğenlerinden Kocaeli Kent Konseyi yönetim kurulu üyesi Mehmet Başaran ve İsmail Başaran olmak üzere çok sayıda yakınları, aile dostları ve Gebzeli vatandaşlar katılım sağlayarak kendisini dualarla andılar..   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.