HIRSIZLARDAN BİRİ 'ÖLDÜR ONU' DİYE BAĞIRIYORDU

Magazin - Cemiyet 10.11.2021 - 19:18, Güncelleme: 10.11.2021 - 19:18
 

HIRSIZLARDAN BİRİ 'ÖLDÜR ONU' DİYE BAĞIRIYORDU

KOCAELİ HABERİ
Dorit Kemsley, eşi Paul Kempsey ülke dışındayken çocuklarıyla birlikte evinde saldırıya uğradı. Yaşadığı dehşet anlarını anlatan televizyon yıldızı, "Hırsızlar evde beni görünce şaşırdılar. İçlerinde 'Öldür onu, öldür onu, öldür onu!' diyen biri vardı ve benim tek düşünebildiğim, 'Bebeklerimi kurtarmam lazım' oldu. Onlara yalvardım" dedi Kamera karşısına geçtiği "The Real Housewives of Beverly Hills" adlı televizyon programıyla tanınan Dorit Kemsley, evinde adeta dehşeti yaşadı. Eşi Paul Kempsey ülke dışındayken çocuklarıyla birlikte evde olduğu sırada iki kişinin saldırısına uğrayan Kemsley, canlarının bağışlanması için onlara yalvardığını dile getirdi. "BENİ GÖRDÜLER VE YERE İTTİLER" Korkunç olay sonrası toparlanmaya çalışan 45 yaşındaki Dorit Kemsley, eski rol arkadaşı Teddi Mellencamp'ın sunduğu "Extra" adlı programda yaşadığı korkunç anları anlattı. "Her şeyden önce tamamen hazırlıksız yakalandım." diyen Kemsley, hırsızların da onu evde görünce şaşırdıklarını ifade etti. Ünlü isim, "Beni gördüler ve yere ittiler. Evde başka kimin olduğunu sordular." ifadelerini kullandı. "ONLARA YALVARDIM" O anları dile getiren Dorit Kemsley, "İçlerinde 'Öldür onu, öldür onu, öldür onu!' diyen biri vardı ve benim tek düşünebildiğim, 'Bebeklerimi kurtarmam lazım' oldu. Onlara yalvardım, kendim ve onların canı için yalvardım." şeklinde konuştu. Hırsızlara istedikleri her şeyi alabileceklerini söylediğini belirten Kemsley, "Onlara, çocuklarımın bana ihtiyacı olduğunu söyleyip, beni incitmemelerini istedim." ifadelerini kullandı. Soygun boyunca sakin kalmak için büyük bir çaba sarf ettiğini sözlerine ekleyen Dorit Kemsley, böyle yapmasaydı durumun çok daha kötü gidebileceğine inandığını söyledi.
KOCAELİ HABERİ

Dorit Kemsley, eşi Paul Kempsey ülke dışındayken çocuklarıyla birlikte evinde saldırıya uğradı. Yaşadığı dehşet anlarını anlatan televizyon yıldızı, "Hırsızlar evde beni görünce şaşırdılar. İçlerinde 'Öldür onu, öldür onu, öldür onu!' diyen biri vardı ve benim tek düşünebildiğim, 'Bebeklerimi kurtarmam lazım' oldu. Onlara yalvardım" dedi

Kamera karşısına geçtiği "The Real Housewives of Beverly Hills" adlı televizyon programıyla tanınan Dorit Kemsley, evinde adeta dehşeti yaşadı.

Eşi Paul Kempsey ülke dışındayken çocuklarıyla birlikte evde olduğu sırada iki kişinin saldırısına uğrayan Kemsley, canlarının bağışlanması için onlara yalvardığını dile getirdi.

"BENİ GÖRDÜLER VE YERE İTTİLER"

Korkunç olay sonrası toparlanmaya çalışan 45 yaşındaki Dorit Kemsley, eski rol arkadaşı Teddi Mellencamp'ın sunduğu "Extra" adlı programda yaşadığı korkunç anları anlattı.

"Her şeyden önce tamamen hazırlıksız yakalandım." diyen Kemsley, hırsızların da onu evde görünce şaşırdıklarını ifade etti. Ünlü isim, "Beni gördüler ve yere ittiler. Evde başka kimin olduğunu sordular." ifadelerini kullandı.

"ONLARA YALVARDIM"

O anları dile getiren Dorit Kemsley, "İçlerinde 'Öldür onu, öldür onu, öldür onu!' diyen biri vardı ve benim tek düşünebildiğim, 'Bebeklerimi kurtarmam lazım' oldu. Onlara yalvardım, kendim ve onların canı için yalvardım." şeklinde konuştu.

Hırsızlara istedikleri her şeyi alabileceklerini söylediğini belirten Kemsley, "Onlara, çocuklarımın bana ihtiyacı olduğunu söyleyip, beni incitmemelerini istedim." ifadelerini kullandı.

Soygun boyunca sakin kalmak için büyük bir çaba sarf ettiğini sözlerine ekleyen Dorit Kemsley, böyle yapmasaydı durumun çok daha kötü gidebileceğine inandığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.