HASTANE BEKLEYEN ÇAYIROVALILARA AİLE SAĞLIK MERKEZİ İMZASI

İlçeler 23.08.2023 - 19:09, Güncelleme: 23.08.2023 - 19:09
 

HASTANE BEKLEYEN ÇAYIROVALILARA AİLE SAĞLIK MERKEZİ İMZASI

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Çayırovalıların en büyük beklentisi olan "Çayırova Devlet Hastanesi" inşası, önceki dönem Belediye Başkanı Şevki Demirci tarafından projelendirilmiş, yer tahsisi yapılmış ve ardından Sağlık Bakanlığı tarafından inşası için ihale aşamasına gelinmişti.. 31 Mart 2019'da Belediye Başkanı seçilen Bünyamin Çiftçi, Çayırova Devlet Hastanesi'nin yerini ve projesini değiştirince, önce ihale süresi gecikti ve ardından ihaleyi alan firma da ekonomik krizi gerekçe göstererek inşaadan geri çekilince, hastaneninin yapım işi yılan hikayesine döndü.. Çayırova'ya  Devlet Hastanesi yapılmasını özlemle bekleyen Çayırovalılar ise şimdi yeni ASM'ler ile avutulmaya çalışılıyor.  Çayırova Belediyesinin Ağustos-2023 Meclis toplantısında, Yenimahalle Aile Sağlığı Merkezi’nin birinci katındaki alan ile Şekerpınar Bilgi Evi’nin alt giriş katındaki alanın, Çayırova İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne tahsisi yapılmıştı.. Yenimahalle ASM için protokol imzalandı Çayırova Yenimahalle’de hizmet verecek olan Aile Sağlığı Merkezi (ASM), Çayırova Belediyesi’nde imzalanan protokol ile Kocaeli İl sağlık Müdürlüğü’ne devredildi. Mahalle sakinlerinin ihtiyacına yanıt vermesi beklenen Yenimahalle ASM, yer teslimi ve doktor görevlendirmesiyle ilgili protokolün imzalanmasıyla birlikte Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü’ne teslim edildi. Çayırova Belediyesi’nde gerçekleşen imza törenine Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve Çayırova İlçe Sağlık Müdürü Selim Çetintaş katıldı. İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılacak hekim görevlendirmesinin ardından Yenimahalle’deki aile sağlığı merkezi sayısı ikiye çıkmış olacak.
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Çayırovalıların en büyük beklentisi olan "Çayırova Devlet Hastanesi" inşası, önceki dönem Belediye Başkanı Şevki Demirci tarafından projelendirilmiş, yer tahsisi yapılmış ve ardından Sağlık Bakanlığı tarafından inşası için ihale aşamasına gelinmişti..

31 Mart 2019'da Belediye Başkanı seçilen Bünyamin Çiftçi, Çayırova Devlet Hastanesi'nin yerini ve projesini değiştirince, önce ihale süresi gecikti ve ardından ihaleyi alan firma da ekonomik krizi gerekçe göstererek inşaadan geri çekilince, hastaneninin yapım işi yılan hikayesine döndü..

Çayırova'ya  Devlet Hastanesi yapılmasını özlemle bekleyen Çayırovalılar ise şimdi yeni ASM'ler ile avutulmaya çalışılıyor. 

Çayırova Belediyesinin Ağustos-2023 Meclis toplantısında, Yenimahalle Aile Sağlığı Merkezi’nin birinci katındaki alan ile Şekerpınar Bilgi Evi’nin alt giriş katındaki alanın, Çayırova İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne tahsisi yapılmıştı..

Yenimahalle ASM için protokol imzalandı

Çayırova Yenimahalle’de hizmet verecek olan Aile Sağlığı Merkezi (ASM), Çayırova Belediyesi’nde imzalanan protokol ile Kocaeli İl sağlık Müdürlüğü’ne devredildi.

Mahalle sakinlerinin ihtiyacına yanıt vermesi beklenen Yenimahalle ASM, yer teslimi ve doktor görevlendirmesiyle ilgili protokolün imzalanmasıyla birlikte Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Çayırova Belediyesi’nde gerçekleşen imza törenine Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve Çayırova İlçe Sağlık Müdürü Selim Çetintaş katıldı. İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılacak hekim görevlendirmesinin ardından Yenimahalle’deki aile sağlığı merkezi sayısı ikiye çıkmış olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.