HASAN SOBA İLE SAZ VE SÖZ ÜZERİNE MUHABBET

Siyaset 15.10.2024 - 20:26, Güncelleme: 15.10.2024 - 20:26
 

HASAN SOBA İLE SAZ VE SÖZ ÜZERİNE MUHABBET

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili Hasan Soba bugün Gebze'de kl makamında kendisini sazıyla birlikte ziyaret gelen Gebze Müzisyenler Derneği Başkanı Muhammet Gündüz'ü ağırladı.. Hasan Soba bol bol müzüik ve müzisyenlerin sorunlarının konuşulduğu o anları sosyal medyadan "Bugün, Gebze Müzisyenler Derneği Başkanı Sn.Muhammet Gündüz Beyfendi ile güzel keyifli bir görüşme gerçekleştirdik. Sanatın ve müziğin toplumumuz üzerindeki önemi üzerine sohbet ettik ve gelecekteki projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Nazik ziyaretleri ve hoş sohbetleri için kendilerine teşekkür ediyor değerli çalışmalarında başarılar diliyorum." ifadeleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili Hasan Soba bugün Gebze'de kl makamında kendisini sazıyla birlikte ziyaret gelen Gebze Müzisyenler Derneği Başkanı Muhammet Gündüz'ü ağırladı..

Hasan Soba bol bol müzüik ve müzisyenlerin sorunlarının konuşulduğu o anları sosyal medyadan "Bugün, Gebze Müzisyenler Derneği Başkanı Sn.Muhammet Gündüz Beyfendi ile güzel keyifli bir görüşme gerçekleştirdik. Sanatın ve müziğin toplumumuz üzerindeki önemi üzerine sohbet ettik ve gelecekteki projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Nazik ziyaretleri ve hoş sohbetleri için kendilerine teşekkür ediyor değerli çalışmalarında başarılar diliyorum." ifadeleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.