HAMZA ŞAYİR YÜKSELTME TURLARINDA

Siyaset 22.11.2021 - 14:21, Güncelleme: 22.11.2021 - 14:21
 

HAMZA ŞAYİR YÜKSELTME TURLARINDA

KOCAELİ HABERİ
"Yükselen Şehir Dilovası" şiarı ile yola çıkan Belediye Başkanı Hamza Şayir bugün Ankara'ya giderek ilçesini yükseltme çalışmalarına devam etti.. Hamza Şayir, Bakan Kurum ile yaptığı görüşmeyi sosyal medyadan "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız sn. Murat Kurum’u makamında ziyaret ederek, #YükselenŞehirDilovamız’da devam eden ve yeni başlayacak projeler ile ilgili görüştük. Nazik kabulleri, ilgi ve desteklerinden dolayı sayın Bakanımıza çok teşekkür ederim. Yükselen Şehir Dilovası" sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

"Yükselen Şehir Dilovası" şiarı ile yola çıkan Belediye Başkanı Hamza Şayir bugün Ankara'ya giderek ilçesini yükseltme çalışmalarına devam etti..

Hamza Şayir, Bakan Kurum ile yaptığı görüşmeyi sosyal medyadan "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız sn. Murat Kurum’u makamında ziyaret ederek, #YükselenŞehirDilovamız’da devam eden ve yeni başlayacak projeler ile ilgili görüştük. Nazik kabulleri, ilgi ve desteklerinden dolayı sayın Bakanımıza çok teşekkür ederim. Yükselen Şehir Dilovası" sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.