HAMZA ŞAYİR DİLOVASI'NDA YİNE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Röpotajlar 17.05.2022 - 15:52, Güncelleme: 17.05.2022 - 16:06
 

HAMZA ŞAYİR DİLOVASI'NDA YİNE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ

KOCAELİ HABERİ
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir pandemi döneminde uzaktan eğitime destek için öğrencilere 9 bin adet tablet bilgisayar dağıtımı yaptıktan sonra şimdi yine bir ilki gerçekleştirerek "Dilovası Okuyor’ ‘52 bin kişiye 52 bin kitap’ proje"sini hayata geçirdi.. Başkan Şayir öğrencilere kitap dağıtımını bizzat yaptıktan sonra yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Dilovası Kaymakamlığı, Belediyemiz ve ilçemizde bulunan OSB'lerin destekleri ile gerçekleşen ‘En Çok Dilovası Okuyor’ projemizin ilk etabını, Dilovası Kaymakamı sn. Dr. Metin Kubilay, Gebkim Yönetim Kurulu Başkanı sn. V. İbrahim Aracı, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı sn. İlhan Yıldırım, MHP İlçe Başkanı sn. Ali Demiray, İlçe Milli Eğitim Müd. Sn. Murat Balay, İlçe Spor Müd. sn. Murat Babaoğlu, Jandarma Komutanı sn. Sait Arı, Kurum Müdürleri ve Öğrencilerin Katılımı İle GEBKİM Konferans Salonu’nda gerçekleştirdik. Türkiye’de bir ilki Dilovamız’da gerçekleştiriyoruz. Dilovası Kaymakamlığımız ve Belediyemiz öncülüğünde; organize sanayi bölgelerimizin desteği ile başlattığımız ‘Dilovası Okuyor’ ‘52 bin kişiye 52 bin kitap’ projemiz kapsamında ilçemizde yaşayan her bir vatandaşımıza ücretsiz kitap ulaştırarak, okumaya teşvik ediyoruz. Projenin ilk etabını bugün GEBKiM’de gerçekleştirerek, öğrencilerimizi kitapları ile buluşturduk. Emeği geçen herkese teşekkür ederim."
KOCAELİ HABERİ

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir pandemi döneminde uzaktan eğitime destek için öğrencilere 9 bin adet tablet bilgisayar dağıtımı yaptıktan sonra şimdi yine bir ilki gerçekleştirerek "Dilovası Okuyor’ ‘52 bin kişiye 52 bin kitap’ proje"sini hayata geçirdi..

Başkan Şayir öğrencilere kitap dağıtımını bizzat yaptıktan sonra yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Dilovası Kaymakamlığı, Belediyemiz ve ilçemizde bulunan OSB'lerin destekleri ile gerçekleşen ‘En Çok Dilovası Okuyor’ projemizin ilk etabını, Dilovası Kaymakamı sn. Dr. Metin Kubilay, Gebkim Yönetim Kurulu Başkanı sn. V. İbrahim Aracı, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı sn. İlhan Yıldırım, MHP İlçe Başkanı sn. Ali Demiray, İlçe Milli Eğitim Müd. Sn. Murat Balay, İlçe Spor Müd. sn. Murat Babaoğlu, Jandarma Komutanı sn. Sait Arı, Kurum Müdürleri ve Öğrencilerin Katılımı İle GEBKİM Konferans Salonu’nda gerçekleştirdik.

Türkiye’de bir ilki Dilovamız’da gerçekleştiriyoruz. Dilovası Kaymakamlığımız ve Belediyemiz öncülüğünde; organize sanayi bölgelerimizin desteği ile başlattığımız ‘Dilovası Okuyor’ ‘52 bin kişiye 52 bin kitap’ projemiz kapsamında ilçemizde yaşayan her bir vatandaşımıza ücretsiz kitap ulaştırarak, okumaya teşvik ediyoruz.
Projenin ilk etabını bugün GEBKiM’de gerçekleştirerek, öğrencilerimizi kitapları ile buluşturduk. Emeği geçen herkese teşekkür ederim."

Resim

Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.