HALK BÜYÜKGÖZÜ SEVİNDİRDİ O DA ÇAY ISMARLADI

Siyaset 24.07.2024 - 06:32, Güncelleme: 24.07.2024 - 06:32
 

HALK BÜYÜKGÖZÜ SEVİNDİRDİ O DA ÇAY ISMARLADI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, göreve geldiği ilk günden itibaren başlattığı Halk Buluşması toplantılarına yeni dönemde de devam ederek geleneği sürdürüyor. Gebzeli bir vatandaş halk buluşmasında, Büyükgöz'e kendi kalemi ile çizdiği bir portresini hediye etti.  31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk halk buluşmasını gerçekleştiren Başkan Büyükgöz, hemşerileri ile bir araya geldi. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nin fuaye alanında gerçekleştirilen buluşmada Gebzeli hemşerilerini ağırlayan ve onlara çay ikramında bulunan Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz; vatandaşların sorunlarını dinleyerek ilgili birim amirlerine anında iletiyor çözüm üretiyor. Başkan Büyükgöz bu görüşmelerde vatandaşların talep, görüş ve önerilerini de ilk elden alıyor. Gebze’yi geleceğe taşıyacak çalışma ve projelere imza attıklarını dile getiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz; tüm mesai arkadaşlarıyla Gebzeli hemşerilerinin 7/24 emrinde ve hizmetinde olduklarını vurguladı.
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, göreve geldiği ilk günden itibaren başlattığı Halk Buluşması toplantılarına yeni dönemde de devam ederek geleneği sürdürüyor. Gebzeli bir vatandaş halk buluşmasında, Büyükgöz'e kendi kalemi ile çizdiği bir portresini hediye etti. 

31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk halk buluşmasını gerçekleştiren Başkan Büyükgöz, hemşerileri ile bir araya geldi. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nin fuaye alanında gerçekleştirilen buluşmada Gebzeli hemşerilerini ağırlayan ve onlara çay ikramında bulunan Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz; vatandaşların sorunlarını dinleyerek ilgili birim amirlerine anında iletiyor çözüm üretiyor. Başkan Büyükgöz bu görüşmelerde vatandaşların talep, görüş ve önerilerini de ilk elden alıyor. Gebze’yi geleceğe taşıyacak çalışma ve projelere imza attıklarını dile getiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz; tüm mesai arkadaşlarıyla Gebzeli hemşerilerinin 7/24 emrinde ve hizmetinde olduklarını vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.