HALK BULUŞMASI DEVAM EDİYOR

Dünya 30.11.2021 - 13:01, Güncelleme: 30.11.2021 - 13:01
 

HALK BULUŞMASI DEVAM EDİYOR

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Halk Buluşmalarında Gebzeli hemşerileriyle bir araya geliyor Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Halk Buluşmalarında Gebzeli hemşerileriyle bir araya geliyor. Gebze’de Halk Buluşmalarının günü değişti. Daha önceden her hafta çarşamba günleri hemşerilerini Halk Buluşmasında ağırlayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, vatandaşların taleplerini artık her hafta salı günleri dinliyor. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nin fuaye alanında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Büyükgöz, kendisine iletilen talep, istek, görüş, öneri ve şikayetleri dinliyor. İlgili birim müdürlerinin de hazır bulunduğu Halk Buluşmasında kendisine iletilen talebe göre gerekli talimatı ilgilisine veren Başkan Büyükgöz; sorunların çözümü ve taleplerin hızla yerine getirilmesini sağlıyor. 
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Halk Buluşmalarında Gebzeli hemşerileriyle bir araya geliyor

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Halk Buluşmalarında Gebzeli hemşerileriyle bir araya geliyor. Gebze’de Halk Buluşmalarının günü değişti. Daha önceden her hafta çarşamba günleri hemşerilerini Halk Buluşmasında ağırlayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, vatandaşların taleplerini artık her hafta salı günleri dinliyor. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nin fuaye alanında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Büyükgöz, kendisine iletilen talep, istek, görüş, öneri ve şikayetleri dinliyor. İlgili birim müdürlerinin de hazır bulunduğu Halk Buluşmasında kendisine iletilen talebe göre gerekli talimatı ilgilisine veren Başkan Büyükgöz; sorunların çözümü ve taleplerin hızla yerine getirilmesini sağlıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.